Divadlo: Jednatelka Žantovská má za úkol podat trestní oznámení!

Rada města Kladna na svém zasedání mimo jiné dala jednatelce Městského divadla Kladno Ireně Žantovské za úkol podat v rámci společnosti Divadlo Kladno s. r. o. trestní oznámení.

Na koho a v jakém smyslu, o tom veřejný zápis z rady neinformuje, ale odkazuje na přílohu, která veřejnosti k nahlédnutí na městských sociálních sítích není. A to ani přesto, že jeden z členů radniční koalice politické seskupení Kladeňáci prosazuje transparentní chování radnice... Podle zpráv z městských kuloárů má jednatelka podat trestní oznámení na neznámého pachatele, který měl odcizit přístup na sociální profil divadla. Po zveřejnění zprávy z rady se na sociálních sítích objevila diskuze, ze které vybíráme:

Karel Š.: Herci ukradli majetek divadla. Jednatel nemůže jednat jinak, pokud by tak učinil, sám se vystavuje riziku trestního stíhání.

Petra J.: Ukradli majetek? Který majetek? Soukromý profil na FB? Pokud vím, bylo zde psáno, že tento profil byl založen herci jako soukromý, nikoliv jako ofiko divadelní... Co ještě měli údajně ukrást? Poučte nás!

Kateřina V.: To je tak smutný co se děje. Držím divadlu palce, ať tenhle boj "s větrnými mlýny" vyhraje. Připadám si jak v Kocourkově. Primátor, který se dostal ke kormidlu ne zrovna fér způsobem, se chová jak samozvaný diktátor. Lidi jsou celé radnici u zadku, jen se nám smějí. 

Radek V.: Karle Š., nevím na čem jedete, ale chtěl bych toho alespoń dvě kila...

Martina M.: Ač majitelka vstupenek na tři podzimní představení bych to neviděla jinak, než opravdu tedy vůbec nehrát! Jen tak lze snad vyjádřit soudržnost a solidaritu s těmi, kteří již nemohli z morálních či jiných osobních důvodů v divadle zůstat a podali výpovědi. Vyhlášená stávková pohotovost vyhrocenou situaci už jen umocnila a tak jen to, že všichni budou držet i nadále pospolu, může dát tomuto kroku smysl ... Teď se teprve budou lámat charaktery, tak držím palce, ať to dotáhnete!

Michal K.: Metody KSČ. ODS si teda nastavila směr. Copak na to soudruh Fiala z ODS? Toto mu nevadí? To mají s TOP 09 plnou hubu práva v parlamentu a senátu, ale skutek utek. Káží vodu a pijí víno. No, u nás v Unhošti má TOP 09 tendece vyvlastňovat.

-red-

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí