Na stavebním veletrhu ocenili poprvé kladenskou firmu!

Na veletrhu FOR Arch, který se uskutečnil minulý týden, získala kladenská společnost iSIGNUS s. r. o. prestižní soutěžní ocenění Grand Prix. Ve třicetileté historii FOR Archu jde o první takto oceněnou firmu z Kladna!

Do soutěže bylo přihlášeno na čtyřicet exponátů. Odborná porota posuzovala technické parametry, progresivní technologie, materiál, energetickou úspornost, ekologická hlediska, přednosti i uplatnění na trhu a nápaditost řešitelů. 

Kladenská společnost, která vznikla teprve v prosinci loňského roku, získala cenu za patentový nosič orientačního systému iSIGNUS. Na finální podobě produktu spolupracovali Ing. Arch. Ondřej Rys a hlavní konstruktér Jan Benda. „Design systému nekonkuruje architektuře ani jiným prvkům ve veřejném prostoru, a přesto je jasně rozpoznatelný. Přirozeně zapadne do historického centra města, moderní čtvrti či průmyslového areálu. Je předvídatelný, přehledný a dobře čitelný. Systém lze kdykoli doplnit o nové prvky, které budou mít díky použitým materiálům zaručeně shodný design a barevnost i po mnoha letech. Může se tak během let rozrůstat a přizpůsobovat novým potřebám a přitom zůstane stále jednotný. Díky tomu je možné investice rozložit do delšího časového úseku,” uvádí jeden ze společníků iSIGNUSu Jiří Stupka. 

Výhodou patentovaného systému iSIGNUS je jeho bezproblémové rozšíření, upřesnění a doplnění.

-red-

cedulejiri

Jiří Stupka s cenou Grand Prix

cedulevjedno

V jednoduchosti je síla. Kladenská firma měla na veletrhu v Letňanech skromný stánek...

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí