Hotelová škola zve na ples

Maturitní ples Střední hotelové školy se v kladenském kulturním domě koná sice až 28. února 2020, ale studenti zvou zájemce o příjemnou zábavu a tanec  již nyní. 

"Připraven je zajímavý program, který vyplní například Boney M Party Group - revival nejslavnější diskotékové legendy všech dob, největší hity a nejúspěšnější videoklipy 20. a 21. století i velmi bohatá tombola, " říká budoucí maturant František Melka z třídy učitele Petra Helcla a dodává, že v pozdních hodinách vystoupí taneční skupina klasického i moderního tance. Plesem provede  herec a moderátor Miroslav Šimůnek. Organizátor prý navíc okoření ples šokující překvapení.

A kdo se na kladenské hotelové škole na konci školního roku pokusí odmaturovat napoprvé? Michaela Dobrocsányi, Natálie Dvořáková, Kamila Hagarová, Katarína Hasajová, Martin Juha, Adéla Kamírová, Kateřina Kobrlová, Michal Kosta, Kateřina Kovácsová, Nela Králová, Natálie Lacinová, Petr Lepiarský, František Melka, Kateřina Moravcová, Adam Roháč, Natálie Semrádková, Eliška Šmáriková, Jessica Šrámková, Michaela Vašťáková, Andrea Vostrá a Šarlota Zábojová.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí