Rada města schválila odměny a počet zaměstnanců radnice

Na svém posledním zasedání kladenští radní přijali několik zásadních rozhodnutí.

Rada stanovila počet zaměstnanců Statutárního města Kladna pro rok 2020 na 444, k tomu schválila objem prostředků na platy bez zákonem stanovených odvodů pro město na rok 2020 ve výši 184 967 000 korun.

Rada dále souhlasila s poskytováním měsíčních odměn neuvolněným členům Zastupitelstva města Kladna.
Pro neuvolněné radní ve výši 11 161 korun. Pro předsedy výborů zastupitelstva, komisí rady, zvláštního orgánu Statutárního města Kladna ve výši 5 580 korun. Pro členy výborů zastupitelstva, komisí, zvláštního orgánu Statutárního města Kladna ve výši 4 651 korun. Pro neuvolněné členy zastupitelstva bez dalších funkcí ve výši 2 791 korun.
Rada dále souhlasila s harmonogramem čerpání záloh na úhradu ztráty společnosti Sportovní areály města Kladna s.r.o. pro rok 2020.
Radní vzali na vědomí vypovězení nájemní smlouvy mezi společností Sportovní areály města Kladna s.r.o. a zapsaným spolkem SK Tenis Kladno z.s. Nesouhlasili zároveň se snížením ceny za pronájem haly v tenisovém areálu SK na 300 korun za hodinu pro všechny sportovní kluby do doby uplynutí výpovědní lhůty nájemní smlouvy mezi společností Sportovní areály města Kladna s.r.o. a zapsaným spolkem SK Tenis Kladno z.s.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí