Rytíři pomohli Korálku získat peníze

Hokejoví Rytíři se při čtvrteční výhře nad Spartou zapojili s fanoušky do akce Pomáhej pohybem. Pomohli tak Speciální základní škole a Mateřské škole Korálek získat 100 tisíc korun od Nadace ČEZ.

„Naše děti se bez různých pomůcek neobejdou. Proto jsme velice vděčni za tuto ohromnou finanční podporu, díky které jim můžeme nakoupit iPady. Dobře poslouží zejména těžce postiženým dětem nejen jako komunikační prostředek při výuce, ale především k vyjadřování jejich základních životních potřeb. Pozitivní zkušenosti s využitím tabletů máme i v rámci různých výukových programů pro ostatní žáky, zkrátka tím naplňujeme motto škola hrou,“ kvituje „pohybovou pomoc“ všech uživatelů aplikace během napínavého hokejového zápasu ředitelka školy Korálek Taťána Semančíková.
„Všechno, co souvisí s pohybem, je mi blízké. Pohyb je vlastně můj celý život. A pokud se toto spojí ještě s dobrou věcí, je to skvělé,“ zareagoval Jaromír Jágr. Ten je velikým idolem i pro Jakuba, Lukáše a Davida, tři žáky Korálku, kteří sledovali celý zápas. Tito tři oddaní fanoušci Jaromíra Jágra správně tipovali výhru domácích nad Spartou, následně asistovali u předání šeku a rovněž si prohlédli šatnu týmu. Domů si pak odnesli krom drobných dárků i cennou vzpomínku v podobě společné fotky s jedním z nejslavnějších hráčů světa, který už dnes patří mezi uznávané hokejové legendy.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí