Zákaz shromažďování platí samozřejmě i pro kostely a církve, které v nich slouží věřícím. Velikonoční obřady se konat budou, ovšem za zavřenými dveřmi. Věřící ale o společné modlitby nepřijdou.

Římskokatolická farnost u kostela sv. Václava v Rozdělově pořádá obřady Velikonočního tridua prostřednictvím TV Noe, nebo přes internetový přenos na Facebooku: Online přenosy bohoslužeb u P. Marie. Více informací: https://www.farnostrozdelov.cz/.
Českobratrská církev evangelická s kladenským sídlem v kostele a faře v Kročehlavech nabízí virtuální bohoslužby online. Dnešní Vigílii přenáší Česká televize na programu ČT 2 od 20.30 hodin, zítřejší bohoslužby pak od 10.00 hodin. Více informací: https://kladno.evangnet.cz/.
Církev československá husitská v kladenské ulici plk. Stříbrného odkazuje rovněž na přímý přenos bohoslužby na Boží hod České televize v neděli od 10.00 hodin. Více informací: https://www.aktualne.ccsh.cz/.
Sbor Církve bratrské v Kladně v ulici Víta Nejedlého zprostředkuje dnes od 18 hodin do neděle do 9 hodin modlitební řetězec na webové adrese http://modlitby.cbkladno.cz/.

-red-