V rámci Sportovních areálů města Kladna (SAMK) naplno odstartovala sezona občerstvovacích stanovišť na Sletišti a v jeho blízkosti.

Pokud kolem Sletiště půjdete na Lapák, pak máte hned na začátku nebo na konci, jak je libo, možnost občerstvit se u vstupu do sportovní haly. Hostinský René Švestka vás, stejně jako při sportovních akcích, ani v těchto dnech nezklame velikostí klobásy. Připravte se však na to, že vám ji, dle současných nařízení, zabalí do pytlíku. Na požádání do něj vloží třeba i kelímek s načepovaným pivem. Lepší je totiž nádobu se zlatavým mokem skrýt, neboť na veřejnosti konzumovat alkohol je v Kladně zakázáno.
Přímo v areálu Sletiště, hned za hlavní bránou, láká k osvěžení kvalitní točená zmrzlina a ledová tříšť od Vency Janečka. Kousek po cestě je restaurace Radka Vinše. Z okna vám tam podají čepované pivo či kofolu. Čtvrtým do kvarteta občerstvovacích míst na Sletišti je stánek SAMK u dětského hřiště. Ten je nyní ve zkušebním provozu a nabízí pouze balené nápoje a cukrovinky.
Přejeme dobré chutnání kdekoli se zastavíte!

Jan Murárik

slet2
U Švestky dostanete z ostřených hygienických požadavků jídlo do pytlíku

slet6
Před občerstvením u sportovní haly mají zákazníci vyznačené doporučené rozestupy

slet5
U stánku se zmrzlinou zákazníci včera bezpečnostní rozestupy většinou dodržovali

slet3
U Vinše doporučujeme ochutnat čepovanou studenou kofolu

slet4
U dětského hřiště SAMK nabízejí balené potraviny