Ode dneška je omezený provoz u Penny marketu

Kročehlavy ode dneška zažívají další omezení průjezdu komunikace na svém území.

Ještě několik týdnů se musejí řidiči v Kročehlavech vyrovnat s uzavřením křižovatky u Kovárny a nyní jim k tomu přibyl „špunt“ v podobě rekonstrukce nedalekého křížení ulici Vodárenská, J. Kociana a Milady Horákové.
Nejde ovšem o úplnou uzavírku. Vždy zůstane zavřena pouze polovina komunikace procházející křížením, druhá pak projezdná v obou směrech. Po dokončení prací uzavřou silničáři druhou část a opět nechají obousměrně průjezdné dva pruhy.
V případě průjezdného směru blíže k Penny marketu je možné odbočit pouze vpravo, přičemž tento úsek ulice Milady Horákové podél Penny by měl po dobu rekonstrukce zůstat jednosměrný. Stejný dopravní režim čeká na řidiče poté v druhém směru, odbočení ke Kovárně s jednosměrným provozem v této části ulice Milady Horákové. 
Dokončení rekonstrukce má město v plánu 12. srpna. S otevřením křižovatky do plného provozu chce Kladno spustit provoz i na novém kruhovém objezdu u Kovárny. Rekonstrukce silnice od kruhového objezdu ke Kožově hoře se zřejmě protáhne do příštího roku.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí