Plány na věžák u Růžového pole se lidem líbí

Pokud v září zastupitelstvo města schválí prodej pozemku, vyroste na něm zřejmě budova dosahující poloviční parametry mrakodrapu.

Město se po letech vrací k myšlence nechat zastavět pás půdy před kruhovým objezdem u Růžového pole. Různé informace spojené s tímto záměrem může veřejnost prodiskutovat se zástupci města 8. září od 17:30 hodin v budově ZŠ Norská.

První ohlasy na sociálních sítích na sebe nedaly dlouho čekat.

S. B.: Líbí se mi nápad, rád bych tu viděl víc moderních budov. Jediný co mi přijde zvláštní je vybraná lokalita. Chápal bych to pro čistě administrativní a komerční prostory, ale i pro byty? Bydlet hned u kruháče, parkoviště Globusu a vedle Jihu?
J. B.: Proč ne - vždyť naproti jsou paneláky kde to tak už je, prostě přibyde další.
J. S.: Úžasný projekt, snad se co nejdřív realizuje.
Z. L.: Mně se to líbí. Na tom trojúhelníku, kde se budova má stavět je stejně jen hnusná suchá tráva a okolo silnice, tak proč ne. Je to mnohem hezčí, než ta halda hnusných paneláků okolo...
V. M. M.: Ano, tohle město vyloženě potřebuje.
D. D. S.: Luxus.
J. Ž.: Je to pěkný projekt.
R. K.: Za mne super nápad. Konečně se začne stavět i do výšky. Teď jen doufat, aby byty měli možnost koupit ti, co tam skutečně chtějí žít a ne aby to prodali nějakým investorům, kteří to budou zase pronajímat za ranec peněz. Doufám, že se takové budovy na Kladně začnou stavět. Dlouho se tu nic pořádného nepostavilo.

 

Jan Murárik
Vizualizace: mestokladno.cz

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí