Na zimním stadionu je pro diváky uzavřena druhá ledová plocha

Sportovní areály města Kladna ve spolupráci s kladenskými hokejovými kluby uzavřely pro diváky prostory u druhé ledové plochy.

Druhou plochu mohou využívat pouze hráči a trenéři. Vstup divákům, rodičům či doprovodu hráčů je až do odvolání zakázán (během tréninků i zápasů). Vstup na první hrací plochu je veřejnosti povolen (na tréninky i zápasy). Všichni návštěvníci však musí nosit roušky, dodržovat dvoumetrové rozestupy a po celou dobu návstěvy stadionu musí sedět na místech určených k sezení!
Zákaz stání jak v sektoru stání, tak podél hrací plochy u mantinelu. Při nedodržování těchto pravidel můžete být ze stadionu vykázáni. U vchodů na stadionu jsou umístěny stojany s dezinfekcemi, prosíme, abyste dodržovali zvýšenou hygienu rukou. Pronájmy na 2. ledové ploše zůstávají v platnosti a i nadále je možnost rezervovat si ledy ve volných časech. Opatření se týkají pouze návštěvníků jako diváků.
Povinnost roušek platí pro všechny návštěvníky stadionu. Roušky musí nosit všichni po celou dobu pobytu na stadionu. Tato povinnost se nevztahuje na právě trénující hráče a trenéry.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí