Kam o víkendu. Na pouť, do divadla či na trhy

V sobotu i v neděli nabízíme výlety, zábavu či amatérské divadlo. 

Hrnčířské a řemeslné trhy v Berouně jsou již dávno tradiční i velice vyhledávané. Jejich součástí jsou koncerty, ochutnávky staročeských specialit, piv a českých i moravských vín. V sobotu se konají od 8 do 18 hodin, v neděli od 9 do 17 hodin.

Rovněž v Tuchlovicích se o víkendu koná zavedená událost. Tuchlovická pouť je přehlídkou českého folklóru. Zpěvy a tance v krojích doprovodí klasické pouťové atrakce, jídlo a pití. V sobotu začíná program před Českou hospodou v půl jedenácté dopoledne. V sedm hodin večer začíná Škola tanců. Večer ukončí vystoupení kapely Černý brejle. Rovněž v neděli začíná program pouti v půl jedenácté. Své umění divákům předvedou různé soubory, po obědě s dětmi vyražte na pohádku divadla Pruhované panenky. Program končí po třetí hodině odpoledne.

V Kladně se koná Festival amatérského divadla. V Divadle Lampion můžete mezi desátou hodinou dopoledne až osmou večer zhlédnout čtyři inscenace různých amatérských divadel. V neděli se v rámci festivalu konají tři workshopy a dvě hry. Workshopy mají vyhrazený čas od devíti hodin ráno do půl druhé odpoledne. Inscenace od tří a od pěti hodin odpoledne. 

-red-

Foto: horymirnet.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí