Kam o víkendu? Na pivo, veterány, kola i na fotbal

Za pivem, krásnými veterány na čtyřech i dvou kolech nebo na bicykly. To jsou naše hlavní tipy, kam za zábavou o nadcházejícím víkendu na Kladensku. 

Ve Velké Dobré se zítra koná akce Na kole kolem Velké Dobré. Start i registrace účastníků je na dětském hřišti u základní školy. Než vyjedete na některou ze dvou tras (13 a 23 km), je nutné se mezi devátou a desátou hodinou na hřišti přihlásit. 

Ve Slaném v sobotu pokračují pivní slavnosti Slánský tuplák. Program odstartují v poledne koncertem Forbes Brothers. Slavnosti ukončí Banjo Band Ivana Mládka a písničkář Láska (21.00 - 23.30). 

Sobotní dopoledne bude kladenské náměstí Starosty Pavla patřit třetímu ročníku Veterán rallye, přehlídce nejstarších i nejmladších veteránů na čtyřech i dvou kolech (9.00 - 11.00).

Fotbalový klub v Pleteném Újezdu zve v sobotu na ukončení sezony. Od pěti hodin odpoledne je na pořadu utkání mladých proti starým a v sedm večer začne taneční zábava pod širým nebem. Vstupné je dobrovolné. 

V Lužné u Rakovníka se zítra sejdou běžečtí vyznavači delších tras, aby si zaběhli Louštínskou čtyřhodinovku (start je v 10.00). 

Obec Kačice zve v sobotu krátce po poledni na oslavy stého výročí založení místního fotbalového klubu s bohatým doprovodným programem (13.00). 

Zůstanete-li s malými dětmi v Kladně, pak je v neděli pozvěte do Divadla Lampion na premiéru pohádky Prapodivné království (17.00). Pro dospělé kino Hutník nabízí v sobotu večer dvojku Godzilly (18.15), v neděli promítá  například dvojku snímku Psí poslání (21.00). 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí