Kam o víkendu? Za kaskadéry, do kina, na koupák nebo na Eda

V Kladně se o víkendu představí kaskadéři na dvou i čtyřech kolech, horké dny lákají na koupaliště, v kinech dávaji Spider-Mana a v Praze zazpívá světová star. 

V areálu fotbalového stadionu Slavoj Kladno představí kaskadéři klasické disciplíny, jízdu po dvou kolech, synchronizované jízdy, odstřel jedoucího automobilu a mnoho dalšího. V sobotu se začíná v osm večer. 

Od včerejška do neděle můžete v areálu Sletiště sledovat mistrovství světa v obedience, nebo-li soutěž vycvičených psů. Každý ze soutěžních dnů končí program ve večerních hodinách. 

Každý den od devíti hodin ráno do půl osmé večer lze trávit příjemný čas na koupališti v Bažantnici, kde si uschováte kolo, zahrajete si minigolf a k chuti přijde i dlouhá Švestkova klobása ze stánku. Koupaliště Sletiště otevírá v devět hodin ráno a zavírá v osm večer. Občerstvení v areálu zajišťují tři stánky a bar Restaurace Sleťák. 

V kině Hutník v sobotu promítají například snímek Spider-Man: Daleko od domova (14.15), či Muže v černém: Globální hrozba (18.45). V neděli Hutník nabízí Psí poslání 2 (16.15) nebo film Slunce je také hvězda (18.30). 

Praha v neděli zažije nájezd milovníků zpěvu Eda Sheerana. Ten zazpívá na letišti v Letňanech od sedmi hodin večer. 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí