Kam za zábavou. Do Smečna, Třebíze či na Křivoklát

Dnes se na hradě Křivoklát koná koncert skupiny Keks (20.00), vstupné je 250 Kč. Zítra, v sobotu, se na Křivoklátu konají scénické noční prohlídky v duchu Přemysla Otakara aneb Konec krále železného a zlatého (začátky prohlídek jsou v 20.00, 21.00 a 22.00 hodin). 

V Třebízi v Amfiteátru pod skálou v sobotu vrcholí tradiční Let´s Go Fest. Od tří hodin odpoledne na něm zahrají a zazpívají kapely Houba, Dukla Vozovna, Osoba blízká, Papa Joe, či Reckless. 

Největší akcí na Kladensku v těchto dnech je bezesporu Anenská pouť ve Smečně. Ode dneška do neděle se v jejím rámci stále něco děje. Dnes je v zámeckém parku taneční zábava, kterou doprovodí kapela Ikaros (20.00). V sobotu se v devět hodin ráno koná mše svatá, poté až do pěti hodin odpoledne jsou kromě atrakcí na pořadu dne jízdy vojenskou technikou, prohlídka zámecké věže a kaple, večer si můžete opět zatančit v zámeckém parku při písničkách seskupení Globus Band. Při řádění na atrakcích a obchůzkách stánků s občerstvení, tureckým medem či cukrovou vatou, se určitě zastavte u pojízdného občerstvení Kladeňáka Štěpána Trojana. Doporučujeme výtečnou kávu i domácí dorty. V neděli začne mše svatá už v osm hodin ráno a od dvou do pěti hodin odpoledne se v zámecké zahradě uskuteční pouťové posezení. 

A pokud nechcete za poutí jezdit do Smečna, ale kolotoč s houpačkami či skákacím hradem by se vašim dětem líbily, pak stačí zajet k OAZE.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí