Kam za zábavou: Na Točník, do zahrady, na auta a šermíře

Nadcházející víkend si můžete zajít do centra Kladna na tradiční festival jídla, na přehlídku vytuněných automobilů nebo si udělejte příjemný výlet na Točník či do Žerotína.

V sobotu v kladenské Zámecké zahradě vypukne food Letní festival a zhruba ve stejný čas (14.00) si na náměstí Starosty Pavla můžete prohlédnout desítky skvěle vytuněných vozů německých značek. 

Na Točníku bude zítra šermovat Okořská garda. Návštěvníci uvidí, jak vypadal život v dobách čtrnáctého století. Program obsahuje nejen ukázku šermířských soubojů, ale i divadelní představení. Více informací www.hrad-tocnik.cz/cs/akce/5097-okorska-garda-na-tocniku .

V Žerotíně u Loun se v sobotu odehraje spanilá jízda motorkářů. Akci Motorkářský fest s bohatým programem pro návštěvníky moderuje Vlasta Korec. 

V sobotu si přijdou na své i milovníci vína. V Hostivici pořádají akci In vino Hostivice (100 - 23.00). Kromě výběru z desítek druhů vinného moku a ochutnávek různých pamlsků mají na Husově náměstí organizátoři připravený i zajímavý kulturní program. Ten vyvrcholí před devátou hodinou večer vyhlášením vinaře festivalu a po ceremonii zahraje Čechomor. 

-red-

pozvtrasa

Trasa spanilé jízdy


Počasí Kladno

Předpověď počasí