Kam za zábavou? Na "fesťáky" a do kina

Za živou zábavou se o víkendu, respektive hlavně v sobotu, musíme vydat do bližšího i širšího okolí Kladna. V Kladně si jistě užijete třeba filmovou novinku od režiséra Quentina Tarantina. 

V Libušíně před starou lékárnou se v sobotu uskuteční třetí ročník benefice IKAROS FEST 2019. Výtěžek z akce pořadatelé věnují na výcvik vodicích psů pro nevidomé.Začíná se ve dvě hodiny odpoledne a končí krátce po desáté večer. Před lékárnou vystoupí například Dynamit, Ewa Farná Tribute, Kryptoni a festival uzavře kapela Ikaros.

Na letišti ve Velké Dobré se zítra od 11.00 do 22.00 hodin koná hudební festival Woodstock. Mimo jiných zahrají revivalové skupiny Beatles či Queen. 

Pokud máte náladu na tvrdší "fesťák", pak jeďte do Stochova. Tam se v sobotu koná Vodárna Fest XV. Open Air. Od dvou hodin odpoledne do desáté večer se na pódiu vystřídají kapely Halo Of The Sun, Reckless, Pork Soda, Jet 8 či Loco Loco.  

V kladenském kině Hutník si v sobotu nebo v neděli nenechte ujít dva snímky. První je rodinný Čarodějův učeň (vždy ve 14.45 hod.), druhým Tenkrát v Hollywoodu (vždy v 17.00 a ve 20.15 hod.). 

-red-

Foto: repro kino Hutník

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí