Kam o víkendu? Auta, koncert, jarmark i Běh naděje

V Praze se u Vltavy koná autoshow, v Unhošti sportovní den s volejbalisty, v "Pleteňáku" koncert, na Sletišti běhání, v Třebízi je jarmark a ve Slaném  festival chutí. 

Na Sletišti zítra v jedenáct hodin dopoledne vyběhnou, vyjedou či vyjdou účastníci charitativní akce Běh naděje. Registrace začne v místě akce o hodinu dříve.

Na pražské náplavce u Vltavy je v sobotu i v neděli ke spatření přehlídka krásných aut, bohatého kulturního programu a mnoha známých tváří showbyznysu. Výstava se po oba dny otevírá veřejnosti v deset hodin dopoledne. Sobota až do pozdního večera patří opernímu zpěvu, fotbalovým hvězdám i vínu. V neděli patří prostor převážně jen zajímavým automobilům. 

V Unhošti je zítra na programu velká odpolední párty plná sportu. Ve dvě hodiny odpoledne začne v místní hale přátelské volejbalové utkání mezi Kladenskými orly a Benátkami nad Jizerou. O dvě hodiny později budou sportoviště pod dohledem odborníků patřit dětem. V šest večer začne autogramiáda kladenských volejbalistů a po nich ke svému koncertu nastoupí kapela Nirvana Tribute (20.30). 

V Pleteném Újezdě pořádají v neděli (od 14.00 hod.) na fotbalovém hřišti charitativní koncert pro Elišku, která trpí dětskou mozkovou obrnou. V několika po sobě jdoucích koncertech vystoupí například Leona Machálková či Rock Caffé Valdek. V programu je navíc dražba hokejového dresu Rytířů Kladno. 

V Třebízi na dvoře Cífkova statku pořádají v sobotu od devíti hodin ráno staročeský jarmark. O den později ve Slaném pak festival chutí. V Letním kině v pravé poledne můžete ochutnávat různé podomácku vařené, pečené i za studena připravené pochutiny. Zvláště doporučujeme zastavit se u pojízdné kavárny rodiny Trojanů. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí