Kam o víkendu? Do podzemí, do divadla či na lyže

O víkendu se můžete vydat na Noc divadel, do podzemí skanzenu, na turistický výšlap nebo na jarmark.

Zítra se ve skanzenu Mayrau otevře strašidelné podzemí. Akce začne ve 14 a skončí zhruba v 18 hodin. Pořadatelé radí vzít čisté zavařovací sklenice s sebou. Vstupné je 40 Kč.

Městské divadlo Kladno se zítra připojí k akci Noc divadel. Přesto, že je v názvu slovo noc, většina programu se děje přes den. Zítra ve Vašem Kladně nabídneme podrobnosti. 

V Tuchlovicích  mají v sobotu třetí ročník Vrcholového výstupu na tuchlovickou haldu. Sraz účastníků je ve 14.00 hodin před obecním úřadem. V cíli bude připravené občerstvení.

V Metropoli Zličín o víkendu pořádají akci Zažij hory v Metropoli. V sobotu i v neděli od 11 do 18 hodin zažijete například koulovačku, sjezdové lyžování, běžkařský trenažér a biatlonovou střelnici. 

V areálu Monínec zítra začne lyžařská sezona.  K dispozici je horní část hlavní červené sjezdovky, kterou obsluhuje kotva. Lyžuje se na trati dlouhé zhruba půl kilometru, v sobotu i v neděli od 9 do 16 hodin.

Muzeum českého krasu v Berouně připravilo na sobotu Flerjarmark. Na prodej budou ručně vyráběné dekorace, ozdoby, bytové doplňky, svíčky a šperky. Akce se koná v Geoparku Barrandien od 9 do 16 hodin.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí