Kam o víkendu? Zůstaňte v Kladně

Poslední víkend před Vánocemi doporučujeme zůstat v Kladně. Svoji formu zábavy si v městě najde jistě dítě i dospělý. 

Na náměstí Starosty Pavla pokračuje adventní program. V sobotu (13.00 hod.) se v okolí náměstí uskuteční Ježíškova  cesta, nebo-li tajemné putování po českém adventu pro děti. Poté na náměstí zazpívají Ivan Hlas Trio, Knopfler Night a Ondřej Ruml. V neděli na náměstí vystoupí Kašpárek v rohlíku a Vlasta Horváth (16.30 - 17.30 hod.). V Divadle Lampion v neděli pořádají Vánoční dílničku s Bárou (13.00 hod.) a derniéru hry České Vánoce Josefa Lady (15.00 hod.). 

V Kladenském divadélku pořádá v sobotu tradiční koncert populární kladenská kapela Anopheles (20.30 hod.). Divadélko U Zvonu má v sobotu na programu dvě benefiční představení. Popletené Koťátko se hraje od 14.00 hodin a pohádka O Koblížkovi od 16.00 hodin.

Na zimní stadion a Vánoční karneval zve děti a jejich dospělý doprovod v neděli (16.00 hod.) klub PZ Kladno. Pokud chcete děti o víkendu zabavit zajímavým filmem, pak je vezměte do kina Hutník. V sobotu (12.45 hod.) i v neděli (11.00 hod.) jim uděláte radost pozváním na pohádku Ledové království II. 

Pokud byste rádi zažili něco zajímavého kousek od Kladna, máme pro vás tip ve Velké Dobré. Na tvrzi se od 13.00 do 17.00 hodin uskuteční výstava papírových betlémů, prezentace činnosti Spolku hradu Jenčov a pro děti je připravena vánoční dílnička. 

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí