Kam za kulturou či aktivním sportem

Víkend v Kladně lze i tentokrát strávit jak organizovanou kulturou, tak organizovaným aktivním pohybem. Nabízíme vám několik tipů.

Padesát korun startovné a přihláška na místě. To je základ pozvánky na sobotní turnaj ve stolním tenisu v sokolovně Pleteného Újezdu. Sraz i zápis hráčů je v půl třetí odpoledne, samotný turnaj začne ve tři hodiny. 
Už druhý víkend mají vyznavači tenisu možnost hrát na krytých kurtech Sportovních areálů města Kladna za dvě stě korun za hodinu. Stačí si jen rezervovat čas. 
Na prknech Městského divadla Kladno se zítra uskuteční veřejný Herecký workshop Tomáše V. Hrona. Základy herectví můžete získávat od deváté hodiny ráno na jevišti divadla. 
Celé sobotní dopoledne hrají žáci v hale BIOS Školní florbalovou ligu
A dětí se týká také naše doporučení, kam s nimi v neděli. V Divadle Lampion se určitě pobaví světem hudby, kolotočů a cizokrajných zvířat. Pořádá se tam totiž Veselá pouť (15.00 hod.). 
Pro dospělé promítají v kině Hutník minimálně tři zajímavé snímky. Komedie Případ mrtvého nebožtíka (sobota, 18.30 hod.), Mizerové navždy (sobota, 20.30 hod.) či životopisný film Richard Jewell (neděle, 17.45 hod.).

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí