Kam za zábavou a sportem

Bývaly zimy, kdy jste v Kladně mohli vytáhnout běžky a jet se projet třeba na Lapák. Letos si můžete tudy akorát tak zaběhat. Ovšem sedavé zábavy je ode dneška do neděle ve městě dost.

Billiard Club v Rozdělově pořádá v sobotu turnaj jednotlivců v Lóře. Startovné je 100 korun a zápis účastníků začíná v půl druhé odpoledne. Drobné občerstvení je v ceně a čtyři nejlepší hráči neodejdou s prázdnou. 
Dnes večer končí bruslení pro veřejnost na náměstí Starosty Pavla. Občerstvení ve stánku Rendy Švestky i půjčovna bruslí v sousedství jsou v provozu. V restauraci Na Kuklíku dnes večer (20.00 hod.) vystoupí skupina The Furnitures. Členové kapely jsou zkušení muzikanti. Hráli mimo jiné jako doprovod známých českých zpěváků i zpěvaček.
Pokud je vám bližší restaurace U České Lípy a její klub Poldofka, tak si v něm od osmi hodin večer užijete písničky Fredie Mercuryho, vyprávění Lubomíra Čužáka Ryse nebo fotografa Jiřího Hokůva. Ovšem pokud nedáte přednost hokejovému utkání Rytířů s Karlovými Vary (18.00 hod.). Zítra vás ve sportovní hale čekají Kladenští orli v zápase s Odolenou Vodou (18.00 hod.). 
Divadlo Lampion zve rodiče s dětmi v sobotu na Dlouhého, Širokého a Bystrozrakého (15.00 hod.) a v neděli na Pejska a kočičku s výtvarnou dílnou (13.30 hod.). Kino Hutník dává v sobotu například novinku Gentlemani (20.30 hod.), v neděli doporučujeme Příliš osobní známost (17.15 hod.). 

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí