Moderátor Justin Svoboda: Grilovat lze téměř vše, i želé

Již tuto neděli se od 17 hodin začne v zahradě Kladenského zámku mohutně grilovat. Letní párty s ochutnávkou všeho dobrého nabídne množství specialit i kulturní program a nedělním odpolednem nás provede moderátor Justin Svoboda.

Moderujete velkou grilovací párty. Jste velkým příznivcem těchto dobrot, nebo se jim naopak vyhýbáte?
Jsem vášnivý milovník vaření, a tudíž všem dobrotám volám vstříc: Vítejte!

Na čem si nejvíce z grilu pochutnáte?
Jakožto zapálený ochutnávač jsem si ověřil, že grilovat se dá téměř vše. Vedle masa, zeleniny a ovoce všeho druhu i třeba těstové kapsičky s čokoládou. Nedoporučuji želé, chutná sice prima, ale jde špatně dolů...

Při moderování akcí se nezdráháte (podle snímků na vašem webu) převléknout do tematických kostýmů a obleků. Čím překvapíte v zámecké zahradě?
Mám velice netradičně, vysoce originálně a nečekaně připravenou zástěru. Pokud mě pustí ke grilu, tak mám ještě dvě náhradní.

Od roku 2002 působíte v divadle Lampion, takže předpokládám, že máte Kladno zmapované křížem krážem. Kam si nejraději zajdete na dvojku vína či na grilovanou specialitu?
Přiznávám, že jsem neobjevil „ten pravý Grill". Ovšem zeleninové rizoto ve Starém Kladně je famózní.

Pokud byste měl na nedělní grilování nalákat návštěvníky maximálně deseti slovy, co byste jim řekl?
Milí velcí, malí, staří, mladí, mlsní, hudbymilovní, tancechtiví, zábavydychtiví, přijďte.

Poznámka pro ty z vás, kteří se ještě nerozhodli: pokud si zakoupíte lístky na Letní párty v předprodeji v informačním centru, získáte na akci grilovaný sýr zdarma!

- mar -