Buštěhrad zve na Jarní jarmark

V neděli 21. května se uskuteční tradiční Jarní aneb Letnicový jarmark mezi rybníky, který své brány otevře jako vždy Na Babkách od 10.00 do 17.00 hodin.

Organizátoři letošního letnicového jarmarku Buštěhradské fórum ve spolupráci s Kulturním výborem města Buštěhradu k dnešnímu dni hlásí registrovaných 26 stánkařů s pestrou nabídkou od sladkých i slaných pochutin pečených, vařených, smažených, grilovaných, pražených a nakládaných. Ke koupi budou i rukodělné a řemeslné domácí výrobky ze dřeva, hrnčířské hlíny a keramiky, textilu a dekorativních materiálů. Nebudou chybět již tradiční dětské dílničky RC Pelíšek a dalších tradičních organizátorů.

Kulturní program nabídne vystoupení malých umělců z MŠ a ZUŠ Buštěhrad, po kterých bude následovat taneční číslo Buštěhradských Šťabajzen, a seznámíte se s novinkami oblíbených psích léčitelů při prezentaci canisterapie.

Své překvapení – Strašidelný stan - připravuje i ochotnický spolek Divadla KiX, který poprvé zapojí i ctěné členky a členy dětského divadelního studia KiXindlíci.

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí