Luba "Čužák" Rys vystoupí ve Starých Kročehlavech

Známý kladenský bavič a bývalý výborný hokejista Lubomír "Čužák" Rys obnovuje své Decentní večery. Tentokrát se zítra se svými hosty představí v sedm hodin večer v sále známé hospody ve starých Kročehlavech. 

Je to start pravidelných Večerů?
Zkusím je opět rozjet. Tentokrát na jiném místě. Ovšem kvalita zůstává stejná a já věřím, že stejné obecenstvo, které chodilo do Rozdělova, přijde v hojném počtu i do Kročehlav.

Co všechno diváci uvidí a uslyší?
Zpěváky Bohuše Matuše a Magdu Malou. Oba kladenské publikum velmi dobře zná a má je rádo. V programu máme ještě kapelu Revaivel Shadows. Kluky, kteří nestárnou. Zpívat budu samozřejmě také já a k tomu se můžou lidi těšit na historky a vtipy. Je to před svátky, tak si udělejme hezkou atmosféru k nadcházejícímu adventu. 

Bude proslulý Čužákův raut?
Nebude. Nechci, aby lidi chodili na kulturu jen když je při ní žranice.

Kdy plánujete další Večer?
Asi v lednu. Prosinec vynechám. Hodně se doma peče a lidé mají spousty jiných lákadel. Když jsme u toho pečení, tak jako pozvánku přidám na závěr našeho rozhovoru krátký vtip: Baví se dva chlapi v práci a jeden říká druhýmu: "Já budu mít letos toho cukroví opravdu hodně." Druhý: "Jak to?" První: "Sousedka v baráku povídala, že to moje stará peče s pošťákem..."

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí