Kam o víkendu? Na plesy, sport, chov hus a dětský karneval

Nadcházející víkend přímo vybízí k aktivitám. Jak v Kladně, tak v jeho blízkém okolí se uskuteční hned několik zajímavých akcí.

Městské divadlo Kladno zve v sobotu do divadelních prostor na svůj reprezentační ples pod titulem Zlatá šedesátá (20.00). Pokud je libo sportovně laděné plesy, pak si v sobotu nenechte ujít fotbalové bály v Pleteném Újezdu (20.00) či v Hostouni (19.30). U sportu v sobotu zůstaneme při pozvánce na hokejové střetnutí Rytířů s Havířovem (16.00), po kterém ve sportovní hale následuje utkání kladenských vicemistrů extraligy se Zlínem (18.00). Ovšem ještě dopoledne vás za sto korun českých pohostí na Čabárně, kde se na přednášce dozvíte, jak vykrmit i zpracovat husy (9.00). 

V neděli věnujte čas dětem a vezměte je na jeden či oba maškarní bály, které se 18. 2. konají v kladenském kulturním domě či v podobném zařízení v Hostouni. Kladenský karneval se koná pod záštitou Labyrintu a začíná ve dvě hodiny odpoledne, v Hostouni je začátek maškarní zábavy stanoven na třetí hodinu po poledni. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí