Muzikant Jarda Tauber vystoupí na svém koncertě i s Petrem Jandou

Kladenský kytarista a zpěvák Jarda Tauber pořádá v rámci zakončení svého studia na Konzervatoři Jaroslava Ježka Absolventský koncert, který se uskuteční 22. 5. na lodi Cargo Gallery v Praze na Smíchovské náplavce. Společně s ním na této akci odehraje několik svých písní frontman kapely Olympic Petr Janda, který ho několik let na konzervatoři učil. Pozvání na koncert přijala také Jardova kamarádka zpěvačka Karolína Gudasová, která rovněž vystoupí.

„Rozhodl jsem se akci uspořádat se svým spolužákem Kryštofem Danczi, se kterým často vystupuji i na kladenských akcích. Akci jsme pojali trochu jinak, než jak se většinou absolventské koncerty dělají. Mám na mysli to, že jsme si sehnali sponzory, budeme zde mít tombolu, fotokoutek či několik kameramanů. Akce bude výjimečná i v tom, že se bude konat na lodi, což mám dojem, že zatím nikdo před námi nedělal. S mimohudebními povinnostmi týkajících se koncertu nám pomáhá můj kamarád a kolega Jaroslav Nykl,“ říká kladenský hudebník.

Celý večer bude hudebně velmi pestrý. Diváci se mohou těšit na pop, rock či funky. Zazní jednak hity známých světových interpretů, ale také tvorba autorská. Na akci mimo jiné vystoupí Jardova kapela PLÁN B.

Začátek koncertu je v 19.00 hod. (vstup od 18.00 hod.). Lístky jsou k prodeji na internetových portálech Goout či Smsticket, nebo v Kladně v Akademii Jana Ámose Komenského v budově Hotelové školy na Florianském náměstí. Několik lístků bude k zakoupení i na místě, ale pozor, kapacita je omezená. 

- red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí