Na Okoř je cesta ... tentokrát se bude slavit 20 let festivalu Okoř se šťávou.

Už po dvacáté se romantické podhradí hradu Okoř rozezní hudbou a nadšeným tleskáním fanoušků. Buďte u toho! 20. ročník festivalu Okoř se šťávou se uskuteční v sobotu 2. června už od 12.00 hod.

Kromě hlavního hosta festivalu, Hany Zagorové, která vystoupí od 20.00 hod. na hlavní stage, uslyšíte na Okoři poprvé například i andělský objev roku skupinu Mirai, která v posledním roce prudce stoupá po českém hudebním nebi.

Jubilejní ročník přijedou slavit i okořské stálice Rybičky 48, Wohnout a skupina Jelen. Dále se můžete těšit na ATMO music, Perutě s Milanem Peroutkou, České Srdce, Pekaře nebo Sabinu Křovákovou. Festival zahájí ve 12.00 hod. Pokáč.

Kyvadlová doprava i spaní ve stanech

V případě velkého horka bude na festivalu obří vodní klouzačka, takže plavky s sebou! Na festival bude jako každý rok jezdit kyvadlová doprava.

V areálu bude stanové městečko zdarma pro návštěvníky festivalu. Během akce můžete navštívit zříceninu hradu Okoř nebo si prohlédnout nádherné okolí tohoto místa. Pro cyklisty je v areálu festivalu hlídané místo na kola. Stany a spacáky s sebou.

Info na www.okorsestavou.cz

- red -

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí