Den otevřených dveří v kladenském divadle

Kladenské divadlo si na zítřek připravilo první ročník Dne otevřených dveří. Jedním z cílů této akce je ukázat divákům současnou podobu divadla včetně jeho zákulisí a provozu.

"Necháme zájemce nahlédnout takříkajíc za oponu a přiblížíme jim, k čemu slouží která část divadelní budovy, i co dělají jednotliví zaměstnanci. Divadlem návštěvníky provedou členové hereckého souboru Kristina Sitková, Jana Zenáhlíková, Mirek Večerka, kteří si také připravili rozmanitý doprovodný program na nejmenší scéně v divadle - v Divadelní kavárně. Dopoledne v ní vystoupí také Barbora Janatková či Viktor Zavadil," zve dramaturgyně divadla Kristýna Čepková.

Každou hodinu se tu bude zpívat, tančit, číst i povídat. Diváci se mohou herců také zeptat na cokoli z divadelního a hereckého světa. Ve foyeru najdou stánek obchodního oddělení, foto koutek, soutěžní kvízy a další zábavu. Speciální výstavu nachystalo divadlo v prostorách malé scény, zkušebny.

V pokladně bude možné zakoupit předplatné na příští divadelní sezonu či vstupenky na představení se zajímavými slevami. Dopoledne mohou diváci z balkonu přihlížet zkoušce nové inscenace Petrolejové lampy v režii Petra Svojtky. Divadlo je přístupné do šesti hodin večer. Vstup na akci je zdarma. Podrobný program naleznete na webové adrese www.divadlokladno.cz

Jan Murárik 


Počasí Kladno

Předpověď počasí