Kam od pátku do neděle?

První červnový den i víkend patří dětem či hudebním festivalům. Zábavu pro celou rodinu, sólo pro děti či dospělé nabízí Kladno také letos.

Zítra na Den dětí vezměte své ratolesti do Trampolínového parku za Sport Hotelem Sletiště. Sportovní areály města Kladna v něm pro děti připravily nejen skákání na několika druzích trampolín, ale také soutěže i občerstvení. Vstup máte zdarma (15.00 - 18.00 h.). 

Klidnější dětský den uspořádají zítra v Kavárně Bez Konce a v Divadle Lampion. Spojené scény jednou budovou začínají ve čtyři hodiny odpoledne tvořivou dílnou v divadelním ateliéru, od půl šesté se v divadle mohou usadit návštěvníci v hledišti, protože je čeká představení Nač vzpomínal pradědeček. V zahrádce kavárny doprovodí  mladí kladenští muzikanti malý farmářský trh. Večer (19.00 a 21.00 h.) jsou v Lampionu na programu koncerty skupin Gladly S. W. a Filip Zoubek a The Blues Q. Vstup je rovněž zdarma.

V sobotu vypukne Okoř se šťávou. V podhradí Okoře za vstupné 490 korun uvidíte i uslyšíte Hanu Zagorovou, Wohnouty, Jelena, Rybičky 48 či Mirai. Pro fanoušky fotbalu je k vidění nejvyšší soutěž v Kladně, divize, v podání domácího týmu SK. Od čtvrt na jedenáct dopoledne hostí Baník Souš. 

Jan Murárik

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí