Hornický skanzen Mayrau zve na Den Středočeského kraje

V neděli 28. října je v Mayrovce připraven program pro malé i velké. Od 14.00 do 17.30 hodin bude pro děti v areálu skanzenu nachystán vědomostní kvíz. Ti , kteří poctivě obejdou všechna stanoviště, obdrží odměnu.

Šťastnější pak mohou vyhrát mnoho zajímavých zážitkových cen jako například návštěvu herny s virtuální realitou, poukaz na nákup deskových her nebo zážitek v podobě absolvování únikové hry pro celou rodinu, losovat se budou i další ceny. Čekání na losování cen si můžete zpestřit vyzkoušením některé z deskových her, které přivezou nadšenci z Herního prostoru v Kladně. Pokud už toho bude na vaše mozkové závity příliš, tak si můžete odpočinout, pobavit se a případně i zatančit u hudebně-dramatického pásma z díla J. Ježka, J. Voskovce a J. Wericha v podání Milana Iléše a spol.

Opravdu netradiční zážitek na vás čeká od 19.00 hod. v řetízkové šatně, kde vystoupí kladenský soubor  V.A.D. s představením Válka s mloky. Občerstvení v areálu bude po celou dobu akce k dispozici. Kdo plánuje cestu autem, bude mít zajištěné parkování na parkovišti přilehlé Věznice Vinařice.

Vstup na Den Středočeského kraje na Mayrovce je zdarma!

- red -

Ilustrační foto: HSM


Počasí Kladno

Předpověď počasí