Kam o víkendu. Výstava, pohádky, hokej a plesy

První lednový víkend nabízí v Kladně několik možností, proč nezůstávat třeba doma. 

V neděli se uskuteční slavnostní průvod Tří králů v režii Tvrze Libušín (14.00). Pořadatelem je statutární město Kladno a Farní charita Kladno. Akce podporuje Tříkrálové sbírky. Ve dvě hodiny odpoledne se průvod shromáždí u kostela v Rozdělova a na náměstí Starosty Pavla dojde přes pěší zónu zhruba o hodinu později. Průvod je vždy atrakcí zvláště pro děti. Ty si na konci průvodu můžou vyzkoušet jízdu na koni.

V sobotu zve kino Sokol na zahájení výstavy z dílen zrakově postižených Vidět rukama (18.00). Vstupné je dobrovolné. V neděli tamtéž si přijdou na své děti. Pro ně kino promítne pohádku Mimi a Líza (17.30). 

V domě kultury jsou dnes i zítra na programu maturitní plesy. Dnes tancují studenti Střední zdravotnické školy a Vyšší odborné školy zdravotnické Kladno, v sobotu Střední průmyslové školy stavební a Obchodní akademie Kladno (19.00).

Sobota je také svátkem pro milovníky kladenského hokeje. Rytíři přivítají hráče Havířova (16.00). Kdo rád bruslí, jistě využije veřejné bruslení na zimním stadionu či na náměstí Starosty Pavla. 

Divadlo Lampion na víkend nachystalo dvě pohádky. V sobotu derniéru Záhady hlavolamu (17.00), v neděli pohádku Mijoko a hvězda s výtvarnou dílnou před představením. 

-red-

Foto: divadlolampion.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí