Kam o víkendu v Kladně? Zveme na masopust, florbal, ples a do divadla

Nacházející víkend vybízí k návštěvám akcí určeným celým rodinám. 

Zítra po poledni vyjde maškarní průvod z Podprůhonu, z Libušína či Vinařic, aby se v Hornickém skanzenu Mayrau slil v jeden tok masek v rámci Masopustu 2019. Ve tři hodiny odpoledne dojde v hornickém areálu k udělení masopustních práv a korunovaci královny masopustu. Masopustní zábavu vyplní dudácká muzika, flašinetář i heligonka. V Třebichovicích od sedmi hodin večer podávají masopustní zabijačku. Na masopust lze z Kladna i zpět dojet vlakem.

Někteří rodiče kladenských žáků stráví patrně sobotní dopoledne v hale BIOS na dalším kole Školní florbalové ligy (8.00 - 14.00). Po návratu z masopustu můžete sobotní odpoledne dětem prodloužit v Divadle Lampion. Na programu je premiéra nové loutkové pohádky Myši patří do nebe (17.00). Pro dospělé je v nabídce sobotní zábavy možnost tančit na tradičním plese rozdělovské restaurace U Admirála (19.00). 

V neděli doporučujeme navštívit Labyrint, kde pořádají Pexiádu, turnaj v pexesu pro všechny věkové kategorie (14.30 - 18.00). Kino Hutník v neděli pro děti promítá Jak vycvičit draka (10.00 a 12.30), pro dospělé film Úhoři mají nabito (18.15). 

-red-

Foto: skanzen Mayrau

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí