Dream Body Fitness (DBF) přichází pro své i nové klienty se vstřícnou nabídkou.

„Bohužel, ocitáme se v situaci, která je stejná jako na jaře. Vzali jsme si více času na promyšlenou a hledali způsob, jakým se k této situaci opět postavíme. Za celý tým Dreamu jsme se rozhodli vzhledem k dobrým vztahům mezi námi a vámi, že budeme opět umožňovat kompenzace za dny, kdy bylo zavřeno,“ uvádí provozovatel DBF David Fechtner. 
DBF nabízí každému, kdo může, usnadnit Dreamu přežití do doby, než vládní omezení poleví. Můžete zaplatit svou permanentku na cvičení či své členství v Milon programu. Těm, kdo projeví vstřícnost, nabízí DBF kompenzaci navýšeným počtem návštěvních dnů. A naopak, pokud chcete, aby se v době uzavření fitness vaše permanentka pozastavila, sdělte toto prostřednictvím e-mailové zprávy  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
„Opět spouštíme výzvy „cvičíme doma“ a budeme rádi, když se zapojíte v co největším počtu do výzev, za jakékoliv sdílení, komentáře, videa a lajky. Děkujeme, že s námi držíte, platíte si i nadále služby u nás, a že nás podporujete ať už na Facebooku, Instagramu nebo po e-mailech.,“ dodává známý kladenský trenér. 

Jan Murárik