Kaufland v dalších dnech umístí na své parkoviště budky

U Kaflandu je od tohoto týdne placené parkování. Platí se po dvou hodinách stání a přes noc je parkování zatím zdarma.

Pracovníci ostrahy mají vybírat stovku za každou započatou hodinu stání nad povolené časové rozmezí na parkovištích před Kauflandem, která společnosti patří. Od 22:30 do 6:00 hodin je parkoviště bez poplatku.  V příštích dnech prý ostraha dostane zateplené budky. Vybudování systému závor, jako je tomu u Lidlu na autobusovém nádraží, je ve stadiu jednání.
Z kuloárů kladenského Kauflandu zaznívají hlasy, že lidi z okolí dávají najevo velké rozčarování až nas..ní, které se dnešním novým režimem nákupů údajně zdvojnásobí…
Z komentářů na sociálních sítích vybíráme nejzajímavější:
F. Z.:
To už nezaparkuji v Italské už nikde. To všichni budou parkovat tak aby neplatili. To abych si koupil parkovací místo. A nebo ať tu město udělá modrou zónu.
V. L.: A budu se muset prokazovat účtenkou z Kauflandu? Protože v Italské je také Komerčka, restaurace, švadlenka...
B. K.: No spis mi po zavedeni tech novych opatreni prijdou 2 hodiny malo... kdyz si mame opatrit i teple obleceni a teplou obuv...
M. K.: Parkujte u Lidlu přes ulici a hotovo.
J. V.: Co když se za 2 hodiny nedostanu ani ve frontě do Kauflandu?
A. H.: Jako jo, ten záměr chápu. Na druhou stranu my tam občas jezdíme za rodinou a bohužel to parkoviště u kaskáďáku v Italské bývá z druhé strany často plné. Takže parkování u Kauflandu byla taková nouzovka, když nebylo kde to nechat. A teď máme utrum i s tímhle. Kde teda můžeme parkovat? Je to trošku nedomyšlené.
J. R.: Protože se stal Kaufland generalnim partnerem Rytířů Kladno, tak musí nekde vzit penize aby je mohl dat do hokeje. 

Jan Murárik
kaufozna
Kdo neodjíždí delší čas, má za oknem vozidla ceduli


 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí