Tesco prodává školní potřeby a oblečení. Ostatní řetězce se „drží při zdi“

Prohlášení obchodního řetězce Tesco, že není jasný výklad vládního opatření o povolení prodávat pouze nutné potřeby, vyústilo v rozvolnění prodeje papírnictví a oblečení. Včera večer jsme se byli podívat, jestli se k tomuto velkému řetězci kladenská konkurence nepřidala.

V kladenské pobočce Tesco jsme se na informacích dozvěděli, že si nově můžeme koupit kalendáře, oblečení pro děti do šesti roků i psací potřeby, sešity a obaly na ně. Oproti tomu Kaufland se striktně drží vládního nařízení. „Začali jsme opět prodávat kalendáře a diáře. Papírnictví či oděvy jsou stále uzavřené,“ sdělili nám na informacích.
Stejný přístup k vládnímu nařízení, potažmo k zákazníkovi, drží Albert. Kalendáře jsme přes množství přepáskovaných regálů nenašli, což neznamená, že nejsou v prodeji. Co je jasné na první pohled, že propisku nebo sešit rodiče dětem ani tady nekoupí. 
V ostatních kladenských řetězcích rovnou na školní potřeby zapomeňte. V některých jsme objevili ve volném prodeji alespoň ponožky pro všechny generace…

Jan Murárik

tuzka2
Z Normy úplně nazí neodejdete...

tuzka3
V Bille koupíte ponožky všem generacím

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí