Ministr Hamáček: Víme, co bude po covidu

Ministr vnitra Jan Hamáček včera večer na sociálních sítích zveřejnil, že vědí, co bude po covidu.

Ministr mimo jiné uvádí, že po říjnových parlamentních volbách ČSSD, jejíž je předsedou, zařídí: Zabráníme vyvádění zisků z Česka a nepřipustíme privatizaci nemocnic. Není možné, aby náklady, které jsou spojené s pandemií, zaplatili jenom zaměstnanci a drobní živnostníci. Zároveň není možné, aby receptem na rekonstrukci země bylo snižování kvality vzdělávání nebo dostupnosti zdravotní péče…

A krátce nato veřejnost reagovala:
I. Ž.: Naštěstí po volbách o ničem nebude ČSSD rozhodovat.
H. W.: Vy už neprosadíte Jendo nic. To kam si ty dokázal dovézt tuhle stranu, to je na metál. 
R. H. P.: Pane Hamačku, vy jste fištrón vy nás jen zkoušíte že jo? Vy, který nejvíce usilujete o nouzák, vy, který vymyslíte nelogické věci a nebo je vydatné podporujete, vy který jste horší než hysterická žena tomu co píšete fakt věříte a nebo z nás děláte úmyslně idioty?
Š. Š.: Vy pane Hamáčku, už raději nic neprosazujte. Vy už jste toho prosadili dost a díky vám jsem už potřetí bez práce a rok bez příjmu, tak už prosím nic nevylepšujte.
J. M.: Já bych spíš ocenil, kdybyste věděli, co dělat během covidu. 
M. H.: Mám takové tušení že budeš mít problém si dát někde jídlo nebo pivo a o politice bych dál už určitě neuvažoval.
M. Č.: S vaším přístupem k řešení covidové situace, tu bude nouzový stav i za 5 let, tak co ty kecy o tom, co bude po covidu, když volební období je pouze na 4 roky?
V. M.: Tak mě napadá, co jste tam dělali doteď?

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí