Kladenský Labyrint přijímá náhradníky na tábory

Volnočasové středisko Labyrint Kladno přijímá přihlášky náhradníků na své tábory.

Prvním z termínů je 2. srpen. Labyrint pořádá příměstský kreativně zaměřený tábor pro mladší děti, které rády chodí na výlety a chtějí se dozvědět něco z historie. Čeká je pestrý program – výlety v okolí Kladna, tvoření, hry. Více info na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. či telefonním čísle 702 249 069.
V Sezimově Ústí (začátek 7. srpna) je táborový program zaměřený na výtvarné aktivity a divadlo. Proto je základní podmínkou účasti zájem o takto zaměřené činnosti. Účast na táboře může být přínosná i pro děti, které se chystají k přijímacím zkouškám na umělecké obory. Bližší informace získáte na telefonním čísle 601 369 398 nebo prostřednictvím e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
V Libušíně (začátek 8. srpna) se koná tábor motivovaný filmovým příběhem z budoucnosti. Podrobnosti se zájemci dozví na telefonním čísle 601 365 654 nebo na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí