V dodávce zranil šest žen, pomáhat musel i vrtulník

Policisté z kladenského dopravního inspektorátu vyjížděli v neděli 12. listopadu k dopravní nehodě, která se stala na dálnici D6 Praha – Karlovy Vary.

Při dopravní nehodě dodávkové vozidlo z nezjištěných příčin nejprve narazilo do středových svodidel a následně do svodidel vpravo při pozemní komunikaci. Vlivem nárazu do svodidel se vozidlo převrátilo na bok. Ve vozidle cestovalo celkem sedm osob včetně řidiče. Šest spolucestujících utrpělo zranění. Třicetiletá žena byla s těžkým zraněním transportována vrtulníkem Letecké záchranné služby do jedné z pražských nemocnic. Další čtyři spolujezdkyně se zraněními lehčího charakteru byly převezeny posádkami ZZS do motolské nemocnice v Praze a jedna lehce zraněná žena byla transportována do nemocnice v Kladně.

Policisté vyzvali řidiče k dechové zkoušce, která byla negativní a alkohol byl na místě dopravní nehody ihned vyloučen. Třicetiletý řidič neutrpěl žádné zranění.  Předběžná škoda byla vyčíslena na částku 120 000 Kč. 

Po dobu šetření této dopravní nehody v jízdních pruzích ve směru z Prahy do Karlových Varů byla pozemní komunikace plně uzavřena do deseti hodin. Policisté prováděli odklon dopravy po přilehlých komunikacích.

- red -

Ilustrační foto: archiv


Počasí Kladno

Předpověď počasí