David Hubička: Kasina Rebuy Stars mají světovou úroveň

Patřil k tahákům Noci válečníků v Kladně. Od té doby známý kladenský boxer David Hubička (40) zanechal aktivní kariéry a v rámci bezpečnostní agentury dbá na příjemné prostředí pro hráče v kasinech Rebuy Stars (RB).

Pracujete jako šéf ochranky kladenských kasin RB. Jak jste se ke společnosti dostal?
V pražském ředitelství sháněli člověka, který se spolehlivě postará o jejich dva kladenská kasina. Myslím, že jsme vzájemně spokojení. Tři roky pracuji na plný úvazek, předtím víkendově. 

Máte pestrou práci?
Hlavně klidnou v pěkném čistém prostředí. Do těchto kasin se nemusíte bát vejít, či v nich hrát. Nikdo, kdo by tohle prostředí chtěl narušit, si nezahraje, ani uvnitř kasina dlouho nezůstane. V našich kasinech je velmi bezpečno. Přijďte se třeba jen tak podívat. Otevřeno je nonstop.

V Kladně jsou pod značkou Rebuy Stars otevřená dvě kasina, v Centralu a v Oaze. Čím se vyznačují?
Pestrou nabídkou her. Zvláště kasino v Oaze nabízí vyhledávanou živou hru. Jednou týdně se hrají pokerové turnaje.

V ringu body nějaký čas nesbíráte. Proč jste zanechal závodního boxu?
Vzhledem ke svému věku jsem kariéru zhruba před čtyřmi roky ukončil včas. V současné době si v ringu udržuji kondici a k tomu jsem si přidal jiu-jitsu. Vyhovuje  mi kontakt se soupeřem, i to, že každý trénink objevím něco nového. Dcery už několik let zápasí za hnidouský klub a já nechtěl zůstat pozadu. Obě mají mistrovské tituly, tak si musím dávat bacha (směje se).

Jan Murárik

hubickake

Ke skvělé reputaci kasina přispívá i David Hubička

hubickadcery

Se svými dcerami

hubickarok

Rok 2011 a Noc válečníků. Poslední Hubičkův prestižní box v kariéře

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí