Zítra se uzavírá ulice Štefánikova, o týden později Doberská

Rozdělov si od zítřka začne zvykat na velké dopravní omezení. Způsobí ho generální rekonstrukce ulic Štefánikova a o týden později Doberské. Štefánikovu zprovozní na konci prázdnin, Doberskou v prosinci.

Úřad Středočeského kraje spouští po letech opravy svých silnic na území města Kladna. Začíná nejméně rozbitou Doberskou. Od 4. června silničáři uzavřou první úsek ulice od křižovatky s ulicí Vítězná „u kostela“ po křižovatku s ulicemi Sportovců a Štefánikova u hostince Na Růžku. Rekonstrukce Doberské je rozdělena do čtyř etap (viz mapky) a s uvedením do celkového provozu kraj počítá na začátku letošního prosince. 

Město Kladno začne s první etapou (28. 5. – 15. 7.) rekonstrukce Štefánikovy ulice od Doberské po ulici K Racandě u samoobsluhy Coop. Druhá etapa (15. 7. – 31. 8.) naváže od ulice K Racandě po ulici Rakovnická. 

Obě rekonstrukce, jak krajská, tak městská, zahrnují opravy chodníků a veřejného osvětlení. 

V době uzavírky bude vždy opravovaný úsek zcela uzavřený a neprůjezdný. Alternativní vjezdy na stavbu lze dohodnout se zhotovitelem. Po dobu rekonstrukce bude v tomto úseku probíhat svoz komunálního odpadu běžným způsobem, pouze je nutné popelnice přemístit vždy k nejbližší průjezdní ulici.  

Jan Murárik

Uzavírka Doberské ulice

dober1

dober2

dober3

dober4

Uzavírka Štefánikovy ulice

stefanik1

stefanik2

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí