Rozhovor z tomboly. Terezu svatba jejího táty inspirovala

V Divadelní kavárně se nedávno odehrála další svatební hostina spjatá s Městským divadlem Kladno. Ve svých dvaapadesáti se znovu oženil populární recepční divadla Rudolf Wiesner. Zábavu svatebčanů a jejich hostů v kavárně obstarala také svatební tombola. A z ní si vytáhla rozhovor do Vašeho Kladna dcera ženicha Tereza Wiesnerová (25), zástupkyně manažera drogerie Teta.

Schválila jste tátovi svatbu v jeho věku?
Jasně (směje se). Úplně bez problémů. Svatba v každém věku je normální. Já zatím vdaná nebyla, i když s přítelem jsme pět let, ale na svatbu se nechystám. A třeba mě to také potká v mnohem pozdějším věku. 

Máte v hlavě aspoň nápad, jak by vaše svatba mohla jednou vypadat?
Moc na to nemyslím. Budou na ní družičky, kytice, závoj. Táta měl parádní svatbu v zahradě a krásně udělanou hostinu i se zábavou v Divadelní kavárně. Trošku mne inspiroval. Proč ji nemít podobně pojatou? Je tam úžasná atmosféra.

Rozhovor jste si vytáhla v tombole. Jste zvyklá si odnášet ceny z tombol?
V životě jsem v tombole získala jen pytel mrkve a párátka. Ale před touto svatební tombolou jsem dopředu tušila, že si rozhovor vytáhnu (směje se). 

Čím jste si navzájem s tátou v životě udělali největší radost?
Věřím, že tátovi jsem udělala největší radost tím, že jsem pracovně tam, kde jsem, mám spokojený klidný osobní život, a že jsem se nevydala po šikmé ploše. Táta mi největší radost v životě udělal třeba tím, že mne nikdy jako rodič neuhodil. 

Jan Murárik

terezarudolf

Rudolf s dcerou Terezou

terezarudolfova

Rudolfova svatba


Počasí Kladno

Předpověď počasí