Připomínáme! Od zítřka se zavírá část Pražské ulice

Jak jsme již avizovali, město začne v pondělí 2. července rekonstruovat Pražskou ulici ve dvou etapách.

Až do 22. července se dostanete z Kladna ke křižovatce s Arménskou ulicí. Od ní na Prahu či Hřebeč už ne! Po třech týdnech prací zavřou silničáři také úsek od křižovatky s Unhošťskou ulicí po Arménskou. 

Změny v 1. fázi opravy nastanou samozřejmě v autobusové dopravě. Všechny linky mezi Kladnem a Prahou dopravci odkloní po objízdné trase vedené ulicemi Unhošťská a Kročehlavská. Linka číslo 300 na objízdnou trasu odbočí již z ulice Vodárenská a zastávka "Pražská křižovatka" se přesunuje před světelnou křižovatku. Linka číslo 324 nebude projíždět ulicí Arménskou, ale na kruhovém objezdu ulic Americká - Arménská - Unhošťská zabočí přímo do ulice Unhošťská a vynechá zastávky Růžové pole či Okrsek 4. Nově budou obsluhovány zastávky Zdravotní středisko a Pražská křižovatka. Linky číslo 330 a 399 obslouží všechny zastávky na své trase včetně zastávek Růžové pole a Okrsek 4, objízdnou trasu využijí následně.

Současně s touto uzavírkou posunuje Ředitelství silnic a dálnic rekonstrukci silnice mezi Kladnem a Buštěhradem blíže ke Hřebči. Práce a provoz na tomto úseku opět řídí semafor.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí