Město otevřelo Štefánikovu ulici, následuje U Vodojemu

Ve středu město po generální rekonstrukci uvedlo do provozu Štefánikovu ulici v Rozdělově. Další z rozdělovských komunikací asfaltéři v těchto dnech dokončují. 

Ve Štefánikově ulici jsou kromě povrchu silnice nové i chodníky. Komunikaci velmi zklidnilo rozdělení do dvou jednosměrných silnic na křižovatce u Coopu. Kdysi jedna z nejvyužívanějších silnic mezi Rakovnickou a Doberskou ulicí přestala tím plnit funkci zkratky pro řidiče, kteří tudy vozili děti do škol nebo sami jeli do zaměstnání. Místní obyvatelé se zvláště v ranních hodinách obávali přejít na druhou stranu vozovky. 

V příštích dnech už projedete další rozsáhle rekonstruovanou silnicí v ulici U Vodojemu. V Rozdělově nyní brzdí plynulý provoz nejvíce Středočeský kraj v dopravní dikci hnutí ANO. V Doberské ulici již delší dobu práce na první pohled stojí… 

Město Kladno za uplynulé čtyřleté volební období zrekonstruovalo takřka 70 ulic a nejméně ve 42 ulicích zmodernizovalo chodníky. Došlo k revitalizaci několik náměstí či veřejných prostor, parků. V současné době se například dokončuje revitalizace ulice Ivana Olbrachta a náměstí Edvarda Beneše. 

Jan Murárik

 

rekomesto

Město dokončuje rekonstrukci Moskevské ulice

rekonakrizovatce

Na křižovatce s ulicí k Racandě vede jednosměrka k Rakovnické ulici

rekoucoopu

U Coopu můžete odbočit k Doberské ulici

rekouvodojemu

U Vodojemu asfaltéři finišují

rekovdoberske

V Doberské práce stojí


Počasí Kladno

Předpověď počasí