Opravy železničních přejezdů kolem Kladna se blíží. Omezí silniční dopravu a cestující na vlakové trati  Kladno - Nové Strašecí musejí počítat s výlukami.

Rekonstrukce několika přejezdů měly začít už dnes a skončit zhruba sedmého listopadu. Na zásah města Kladna několik zásadních oprav započne až po současně rozdělaných rekonstrukcí komunikací přímo v Kladně. Zvláště uzavřená Doberská ulice, na které se v těchto dnech začne snad opět pracovat, ve spojitosti s uzavřením přejezdů na jiných místech města, by způsobila obrovské dopravní potíže i na autobusových linkách, jež by nebylo prakticky kam odklonit. 

Ovšem rekonstrukcí přejezdů se letos Kladeňané nevyhnou (viz mapa). Ty nejhůře postižené čeká výměna pražců a defektoskopicky vadných kolejnic, čištění štěrkového lože a další rekonstrukční práce. Po dobu výluky na železnici bude zavedena náhradní doprava.

Dobrá zpráva přišla z městského odboru dopravy. Vinařice i Seifertova ulice ve Švermově jsou po rekonstrukcí vozovek průjezdné. Znovu upozorňujeme na uzavřenou silnici mezi Dolany a Hostouní!

Jan Murárik
Vizualizace: mapy.cz

 

prejezdy

Železniční přejezdy, které budou postupně rekonstruovány