Kraj nechá v Kladně rozdělané silnice i v novém roce

Uzavřené rekonstruované komunikace na území Kladna ve správě Středočeského kraje zůstanou pro dopravu zavřené zhruba do jara. Dnes se otevřel sjezd na dálnici u Velké Dobré. 

Obě pro město důležité silnice v ulicích Milady Horákové a Doberské se podle daného termínu měly v těchto dnech otevřít opravené včetně chodníků. Kraj ovšem kvůli nepředpokládaným komplikacím například v podobě nečekaně mělkého položení plynovodu práce na silnicích do konce letošního roku neukončí. 
Práce na inženýrských sítích údajně posunuly konečné fáze rekonstrukcí o dva měsíce. A protože by se tak na obou silnicích končilo v mrazivých dnech února 2019, dočkají se řidiči jejich průjezdnosti zřejmě až v březnu. V ulici Milady Horákové v tu dobu prý začne zároveň druhá etapa rekonstrukce této páteřní silnice. Zároveň se v těchto dnech plánují uzavírky silnic navazujících na Miladu Horákovou.
S příchodem jara příštího roku uzavřou na celý rok silničáři most na silnici číslo 61, výpadovku na Prahu ze starých Kročehlav. Pozitivně vedle toho zní zpráva, že silničáři zprovoznili sjezd na "Karlovarku" směr Praha za Velkou Dobrou. 

-red-

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí