Letos poprvé přinášíme přehled cen benzinu a nafty na čerpacích stanicicích v Kladně. Mezi šestnáctkou stanovišť si jistě to své vyberete. 

Kdo chce ušetřit maximum a nemá jinou možnost, musí k hlavnímu kladenskému hřbitovu. Obě pohonné jednotky se tam dají pořídit lehce pod třicet korun za litr. Největší konkurencí stanice u hřbitova je v Kladně tradičně poblíž areálu Poldi. Včera tam nabízeli naftu i benzin za 30.30 Kč. Tu samou cenu mají v areálu ESA Logistika. U Koloce ve Švermově natankujete za 30.60 Kč. Nečekaně nízko šli s cenami, až o dvě koruny z přelomu roku, u jedné z nejpopulárnějších čerpacích stanic, Tony Oil. Benzin nebo nafta, oboje je za 30.80 Kč, stejně jako u Robin OILu v kopci u Švermova. Pojedete-li k "papouškovi", necháte u něj o desetník víc. 

Tím příjemné ceny těchto komodit v městě končí. V Rozdělově jak Cobalt, tak Olymp nabízejí naftu či benzin v základu za 31.90 Kč, u levnější z kladenských stanic Shell i MOL vypsali také 31.90 Kč, OMV má naftu a benzin za 32.70 Kč.  

-red-