Hvězdy a karty prý nelžou... Podívali jsme se proto společně s vědmou Johanou na to, co nás čeká příští týden.

Beran 21. 3. – 20. 4.
Do nadcházejícího týdne se probudíte s dobrou náladou, ale malý nedostatek až do středy určitě postřehnete. Často budete zapomínat a sem tam něco prošvihnete. Vyžaduje-li vaše práce přesnost, vždy po sobě vše zkontrolujte! Navíc od úterý se mohou začít na pracovišti objevovat nějaké neshody. Pozor na pomluvy, nenechte se vtáhnout do sporů se svými kolegy. Objeví se mocenské boje, závist a hádky. Spolehněte se na svoje znalosti. V závěru týdne se potkáte s kolegy či kolegou, se kterým jste v nedávné době měl/a spor. Vše si vyříkáte a opět mezi vámi zavládne dobrá atmosféra. Během víkendu tlumte tendence měnit názory, plány, svoje aktivity z minuty na minutu a neurážejte se pro maličkosti! 
Čísla do loterie: 9, 18, 27, 30, 36, 45

Býk 21. 4. – 20. 5.

Pondělí proběhne celkem bez problémů, ale od úterka se zdržte jakýchkoliv poznámek na adresu vašeho protějšku. Prostě budete mít tendenci vrčet na každého. Je to pro vás také den, kdy byste se mohl/a dostat do křížku s nějakou ženou. Ve středu odpoledne dostanete šanci vše napravit.  Naprosto skvělým dnem je pro vás pátek a pohoda se bude prolínat celým víkendem. Štěstí budete mít i v případě obchodního jednání. Potrápit vás může snad jen rýma a kašel.
Čísla do loterie: 8, 16, 24, 29, 32, 40

Blíženci 21. 5. – 21. 6.
První tři dny příštího týdne se asi nevyhnete mírným zmatkům, ale je jasné, že vše se bude odvíjet od toho, zda se přinutíte k trpělivosti a nebudete přehlížet detaily. Málokdy dorazíte pozdě, protože nesnesete pocit, že o něco přicházíte. Ale příští týden se vám to může velmi lehce stát. Bude lepší, když na domluvené schůzky budete chodit s časovým předstihem a kontrolovat si všechny závazné termíny. Pátek a sobotu věnujte své rodině a nekoukejte sousedům za plot. Znáte se, flirtování je pro vás extrémním sportem na profi úrovni, a nyní by hrozil jenom průšvih. Víkend věnujte skutečné relaxaci, divadlo, kino, výstavy a vycházky vám udělají jen dobře.  
Čísla do loterie: 7, 14, 21, 22, 28, 35

Rak 22. 6. – 22. 7.
Možná to bude nevyspáním, možná nedostatečnou relaxací během víkendu, ale v pondělí prostě vaše nenálada bude vysílat do okolí doslova ohnivé jiskry a může to hned po ránu „odskákat“ váš intimní partner. Nebudete chtít vůbec nic. Kam se na vás hrabe Jindřich VIII., popudlivý, nespokojený anglický král, který se hádal i s papežem. Po celý den mějte na paměti, že nejste schopni kompromisu a zejména při jednání se ženami se hlídejte, ať nevyprovokujete zbytečně hned první den v týdnu konflikt. Středa až pátek věnujte se obchodu, účetnictví, nákupu či prodeji. Víkend? Kdekoli s celou rodinou. Nemůže se vám pak stýskat. 
Čísla do loterie: 6, 12, 25, 33, 38, 39

Lev 23. 7. – 23. 8.
První tři dny budou zaplněny spoustou setkání s novými lidmi. Pokud máte doma ratolest školou povinnou, budete mít asi zmatek kolik že lidí je u vás doma. S jeho kamarády se netrhnou dveře. Atmosféra doma vás natolik motivuje, že se přihlásíte do nějaké skupiny, která vám umožní rozvíjet vašeho koníčka, nebo se přihlásíte do jazykového kurzu. Čtvrtek a pátek se bude týkat financí, takže opatrně, žádné úvěry, půjčky, žádné zadlužování ani velké nákupy se nedoporučují. Snažte se mít finanční rezervu. Pokud máte problémy se srdíčkem, nenamáhejte příští týden organizmus. Šálek kopřivového čaje vám udělá dobře.
Čísla do loterie: 5, 10, 15, 16, 23, 41

Panna 24. 8. – 23. 9.
Až do čtvrtka si budete připadat jak v nějakém špatném snu. Ne že by vám někdo ubližoval, to vy sami si začnete házet klacky pod nohy. Ačkoliv jste normálně přesní, dochvilní, neopominete sebemenší detail, máte před sebou dny, které vám předvedou, že i vy se můžete splést. Samozřejmě záleží na vás, zda nezačnete zmatkovat při prvním nezdaru. Ani víkend nebude úplně jednoduchý. Je možné, že se se vám odkryjí nedostatky kolem vás. Udělejte si proto čas k přemýšlení, zda pokračovat ve stávající životní cestě, nebo se vrátit a jít jinou cestou. Opatrně na cestách, hrozí poruchy a menší karamboly.
Čísla do loterie: 4, 8, 12, 21, 33, 34

Váhy 24. 9. – 23. 10.
Nepodléhejte iluzím, zejména se to týká vaší kariéry. Mohl/a byste podlehnout vábničce zlepšení postavení, ale v momentě kdy začnete své představy realizovat, přijde zklamání, protože vše bude úplně jinak, než vám bude prvotně naznačeno. Poslouchejte svůj zdravý selský rozum, který vás vždy nasměruje a upozorní, že něco není v pořádku a v které oblasti! Pátek a sobota jsou ideální k cestování, využijte této doby k vyřízení všeho, co potřebujete dodělat. Pozor na játra. 
Čísla do loterie: 15, 18, 22, 25, 27, 43

Štír 24. 10. – 22. 11.
Mottem pro příští týden by mělo být na nic nespěchat. V úterý soustřeďte vaši pozornost do oblasti přátel. Zapomenuté kontakty se vám mohou nyní hodit. Středu až pátek budete věnovat převážně svému zdraví. Mohou vás potrápit zuby stejně tak jako bolesti zad či hlavy. Víkend věnujte cestování a návštěvám. Pijte více čisté vody a dodejte tělu vitamíny.
Čísla do loterie: 1, 19, 24, 26, 37, 39

Střelec 23. 11. – 21. 12.
Pondělí si sami sobě můžete pokazit nějakou mrzutostí. Nenechte se ničím odradit. Lži a pomluvy, které o vás někdo cíleně roznáší, se vrátí k dotyčnému jako bumerang. Skvělým dnem by mohl být čtvrtek. Dá se předpokládat nějaká výhodná investice, a díky tomu, že se budete snažit získat všechny dostupné informace, hned v počátku anulujete případná rizika. Od pátku budete doslova zářit optimismem, najdete řešení problému, který vás již delší dobu trápí. Víkend věnujte vycházkám do přírody.
Čísla do loterie: 2, 8, 12, 13, 18, 44

Kozoroh 22. 12. - 20. 1.
Pondělek by pro mnohé Kozorohy mohl být pokračováním víkendové relaxace. Také zajímavé sny první dva mohou být pro vás inspirací, zejména pokud se vám budou zdát čísla, která máte vsadit. Aspoň si kupte los, a nedbejte na vnitřní pocit, že to jsou zbytečně vyhozené peníze! Úterý a několik následných dnů vás přinutí k zamyšlení nad svým dosavadním životem, co jste dokázal/a a co jste zanedbal/a. Díky tomu si uvědomíte, ve kterých oblastech jste jen zběsile šlapal/a do pedálů bez výsledného efektu a tyto aktivity ze života postupně vyřadíte. Uděláte tak prostor něčemu novému, a vězte, že to bude mít s největší pravděpodobností nějaký vztah k cizině. Během víkendu učiníte spoustu návštěv zejména ve svém rodném kraji. Takže bude hodně vzpomínání, návštěv a možná i nejedné slzičky, protože zjistíte, že mnohé přátele z dětství už nepoznáváte, a některé už nikdy nepotkáte... 
Čísla do loterie: 4, 12, 16, 31, 32, 37

Vodnář 21. 1. – 19. 2.
Máte-li doma malého Vodnáře, tak se ho snažte první polovinu týdne trochu krotit. Jsou to dny plné spěchu, budete mít tendence dělat chyby z nepozornosti a děti budou mít problémy s autoritou. Čtvrtek a pátek jsou pro vás naprosto skvělými dny! Něco vás překvapí, a to vám tak zvedne náladu, že splníte zejména svým ratolestem a intimnímu protějšku i nemožné! Od čtvrtka do konce týdne si kontrolujte finance, a to jak domácí, tak i podnikové, protože je možné, že se budete v daleko větší míře potkávat s kontrolory. Takže i jízda načerno se vám může sakra vymstít.
Čísla do loterie: 6, 7, 9, 12, 19, 22

Ryby 20. 2. – 20. 3.
Je možné, že začnete mít pocit úbytku energie, dokonce můžete být daleko náchylnější k onemocnění vinou snížené imunity, a náladu budete mít jak na kolotoči. Asi se nevyhnete určitému zhodnocení uplynulých šesti měsíců. Je možné, že v plné míře mnozí z vás pocítí na vlastní kůži rčení - jak zaseješ, tak sklidíš.  Slunce s Merkurem v Rybách bude v kvadrátech s Jupiterem ve Střelci, což může leckde urychlit tání sněhu doprovázené lokálními záplavami, ale takové tání ledu může nastat i u vás. Je jasné, že záleží na tom, jak v pevném vztahu žijete. Pokud má váš vztah mírně vratké „základy“, čekejte potíže, a netýká se to pouze vašeho intimního života, ale všech blízkých vztahů, tedy nevyjímaje ani vašeho osobního lékaře či obchodního partnera. Pokud máte něco nedořešeno právně, tak i ve styku s advokáty můžete pocítit třecí plochy. Příčinou bude vaše neschopnost přizpůsobit se realitě a prosazování svého hlava nehlava. Úterý až čtvrtek tedy věnujte svůj čas k dořešení všem záležitostí z oblasti práva, majetku a podobných záležitostí. O víkendu se nesnažte plánovat návštěvy, spíše se věnujte úklidu a nákupům.
Čísla do loterie: 3, 5, 7, 33, 36, 44