Týden vědmy Johany. Střelci, nepodceňujte se!

Hvězdy a karty prý nelžou... Podívali jsme se proto společně s vědmou Johanou na to, co nás čeká příští týden.

Beran 21. 3. – 20. 4.
Pokud máte na pondělí naplánovanou nějakou schůzku, jednání či konkurz, udělal/a jste dobře, protože hvězdičky budou na vaší straně. Zato v úterý si dobře promyslete, co máte udělat nejdřív a nezapomeňte na zlaté pravidlo „Dvakrát měř, jednou řež“. Ve středu večer se dozvíte něco, co vás nabije optimismem a co vám dá jasně najevo, že trable, které jste dosud řešil/a, jsou už minulostí. Zvuk, který vydá kámen, který vám spadne ze srdce, okolí sice nezaregistruje, ale změnu vaší nálady ano. Od čtvrtka do pátku vám konstelace dávají možnost zbavit se všeho škodlivého v těle. Zejména ve čtvrtek můžete začít s nějakou očistnou kúrou.  Na víkend se vám vrátí energie tak, jak jste u sebe zvyklý/á, a některé „Beránky“ překvapí milá návštěva nebo třeba myšlenky na rozšíření své rodiny o dalšího potomka. 
Čísla do loterie: 1, 4, 12, 18, 22, 47

Býk 21. 4. – 20. 5.
Do prvních šesti dnů týdne vtěsnáte daleko více práce, než by dokázal kdokoliv jiný, ale taky za to zaplatíte velkou únavou. První dva dny týdne si s vámi pohraje vládkyně vašeho znamení. Občas budete provokovat, sem tam si zalaškujete, občas něco zapomenete, a vzápětí se dokážete soustředit na sebemenší detail. Od úterního večera až do sobotního odpoledne budete v jednom kole. Práce, termíny, prezentace, úkoly navíc. Vše se bude muset stačit. Také doma se na vás nahrne mnoho povinností navíc. Někdo z okruhu vaší rodiny bude potřebovat mimořádnou pomoc. V neděli už toho budete mít víc než dost, takže budete spíše polehávat, číst odpočinkovou literaturu, případně meditovat. Opatrně na slinivku a dolní končetiny.
Čísla do loterie: 2, 12, 19, 21, 36, 45

Blíženci 21. 5. – 21. 6.
Do nového týdne vstoupíte s pocitem, že lítáte jako motýl z jednoho místa na druhé. Až do středy budete mít problém se soustředit. Snažte se zklidňovat například dechovým cvičením. V dalších dnech až do soboty už se bude dařit. Ať sáhnete na cokoliv, vše půjde jak po másle. Na víkend doslova vyburcuje vaše ego nějaká žena. Svými výroky a schopnostmi vás doslova může uhranout! Proto o víkendu vyrazte ven. Máte šanci na seznámení se s člověkem, který pozitivně ovlivní váš život. 
Čísla do loterie: 14, 15, 20, 29, 32, 43

Rak 22. 6. – 22. 7.
Počátek týdne bude plný překvapení. Pravděpodobně začnete potkávat náhodně lidi, které jste již delší dobu neviděl/a. V každém případě vám to bude příjemné. Vznětlivější, než je u vás běžné, budete v úterý a ve středu. Sebemenší prkotina vás může rozčílit, navíc vinou postavení planety Merkur budete myslet na něco jiného, než čím byste se právě měl/a zabývat. Vaše mrzutá nálada v dalších dnech může být vyvolána i nějakou nečekanou informací. Pokud tomu podlehnete, můžete okolo sebe vyvolávat roztržky a vy nebude ani tušit, proč se s vámi každý dohaduje. Víkend vám přinese odreagování, výlety, a to dokonce na místa, kam vlastně náhodně „ zabloudíte“, ale bude to pro vás příjemný zážitek. Od čtvrtka do sobotního odpoledne važte každé káravé slovo, které adresujete dětem. 
Čísla do loterie: 3, 4, 8, 30, 33, 44

Lev 23. 7. – 23. 8.
Diář nemáte na ozdobu, ale na používání! Poznamenejte si do něj nejenom pracovní, ale i všechny soukromé akce, na kterých se domluvíte. Až do úterý si pečlivě čtěte všechny dokumenty, a pokud si nebudete jist/á, zda je vše například právně v pořádku, vyhledejte odbornou pomoc, zejména ve vztahu ke kontraktům a smlouvám. Středa je neutrální den, žádné velké obavy ani těžkosti by vás neměly zastihnout. Od čtvrtka až do neděle se začnete cítit skvěle, a to jak po psychické stránce, tak i té fyzické, takže tuto šanci neprospěte. V práci to půjde dobře a navíc se bez problémů dokážete s partnerem domluvit i na vzoru tapet nebo na zařízení ložnice. Pokud máte podobnou přestavbu v plánu, udělejte to o víkendu, kdy vám hvězdy budou přát asi nejvíc.
Čísla do loterie: 6, 9, 18, 27, 36, 48

Panna 24. 8. – 23. 9.
Milé Panny, první jarní dny se přesměruje vaše pozornost směrem k osobnímu životu. Události okolo vás nyní naberou rychlé tempo, což ve vás nejspíš vyvolá pocit, že nad vším ztrácíte kontrolu. Proto asi uděláte nejlépe, když využijete tento týden k utužování vztahů, a to zejména těch rodinných. V prostředí, které dobře znáte, se vám totiž dostane pocitu bezpečí. V rodině se můžete spolehnout na bezmeznou podporu. Panna patří mezi pracovitá znamení zvěrokruhu, což v extrémních případech vede k workoholismu. Ale opatrně, přílišný stres by totiž mohl mít negativní dopad na vaše zdraví. Proto si ve volných chvílích dopřejte zasloužený odpočinek a klidně si vyrazte někam do lázní. Středa až pátek jsou dny plné tvůrčích aktivit. Jsou to pro vás dny, kdy stihnete spoustu věcí a díky své praktičnosti a preciznosti nebudete dělat chyby. Lákat vás nyní bude vše nové a neprobádané. O víkendu se nebojte vyrazit s kamarádem/kamarádkou někam za sportem.
Čísla do loterie: 5, 10, 18, 19, 29, 44

Váhy 24. 9. – 23. 10.
Pondělí - není nic horšího, než začít den ve spěchu. Raději si přivstaňte a dopřejte si v klidu vydatnou snídani. Budete se cítit lépe celý den, a to budete potřebovat. Tentokrát budete pod tlakem až do pátku a nebude to špatný týden. Venuše bude provokovat zejména ty, kteří se narodili v období od 11. 10. do 18.10. Pomáhat vám bude nejen zlepšit mezilidské vztahy povšechně, ale nabídne vám příjemná setkání a v neposlední řadě přeje lásce a novým vztahům. Nepropásněte šanci potkat spřízněnou duši a mějte oči dokořán otevřené. Pokud budete muset vystupovat na veřejnosti, budete velmi úspěšný/á. O víkendu buďte hravý/á a nekonvenční. Vyzkoušejte něco nového, exotického a zvláštního. Budete mít o čem vyprávět a budete tak středem pozornosti.
Čísla do loterie: 2, 14, 22, 28, 32, 34

Štír 24. 10. – 22. 11.
Pomalinku nastupující duben bude přát především nezadaným Štírům. Pokud jste o dlouhodobém vztahu teprve snil/a, vypadá to, že vám hvězdy do cesty přinesou potenciálního partnera - a nejen jednoho! Dejte však pozor, aby vám láska příliš nestoupla do hlavy a neodlákala vás od práce. Ulívání by se teď určitě neobešlo bez povšimnutí. Čtvrtek a pátek – i když nechcete, budete více utrácet. Naštěstí své peníze vložíte do věcí, které opravdu potřebujete, takže si nebudete vyčítat, že vyhazujete za nesmysly. V tyto dny navíc narazíte na výhodné slevy, které vám zvednou náladu do nadoblačných výšin. Bez výčitek se můžete hýčkat. Koneckonců si to zasloužíte. Poslední dobou jste se opravdu poctivě snažili. 
Čísla do loterie: 4, 12, 16, 18, 33, 49

Střelec 23. 11. – 21. 12.
Nepodceňujte se. Je ve vás mnohem více síly, než si myslíte. Konečně budete mít příležitost to dokázat a navíc po překonání závažné a náročné situace se dočkáte zasloužených slov pochvaly. Pozitivní vliv postavení Merkuru v Blížencích vás obdaří vysokou verbální zdatností. Nebude vám chybět slovní zásoba, ani sebevědomí. Od středy vám Merkur může pomoci, a to zejména v případě, že jste prodejci či obchodní zástupci. Vaše vyjadřování a slovní zásoba bude natolik přesvědčivá, že budete schopni prodat i bublinku do vodováhy. Zde je nutné ale upozornit, abyste se držel/a nějakých mantinelů a krotil/a svůj temperament. Narození kolem 1. 12. mohou ve čtvrtek zažít nějakou úřední potíž či omezení. Víkend věnujte rodině a oslavám. Opatrně na nohy, především žíly.
Čísla do loterie: 2, 9, 11, 22, 33, 49

Kozoroh 22. 12. - 20. 1.
Snažte se hned od pondělního rána vnést cit do vašich slov i jednání. Budete občas připomínat robota, vše budete dělat mechanicky, stejně tak budete reagovat na lidi okolo sebe. Věřte, stačí menší úsměv na tváři a nebudete působit tak stroze! Od pátku začne Merkur prověřovat vaše vztahy a přátelství, plány, kariéru ale také může dojít k nějakým zmatkům v komunikaci, v datech, záměně místa nebo času. Možná že také postupně zjistíte, že sice máte přehršle známých, ale nejedná se o přátelství tak, abyste se na ně mohl/a spolehnout. Pokud se budete cítit zklamaní, vezměte období až do 4. 4. z té druhé stránky, jako síto, kdy oddělíte zrno od plev a v budoucnu v případě nesnází budete mít jasno, na koho se můžete obrátit a na koho ne. Je to i o tom, že možná zjistíte, že jste důvěřoval/a a ochotně pomáhal/a lidem, kteří vám v případě nouze ani nezvednou telefon. 
Čísla do loterie: 4, 12, 17, 24, 29, 31

Vodnář 21. 1. – 19. 2.
Až do středy se budete cítit skvěle, pokud jste v posledních dnech měl/a nějaké zdravotní problémy, ucítíte podstatné zlepšení. Pohodu zaznamenáte i v partnerství, a to jak intimním, tak i s kolegy v zaměstnání. Čtvrtek a pátek u vás byť i nějaké zdánlivě malicherné situace mohou vyvolat pochybnosti o sobě samých. Bude to i tím, že vaše myšlenky prochází nějakou krizí. Je to pro vás období jakéhosi zpytování a tak se nedivte, když myšlenkově budete probírat vše, co se vám za uplynulé měsíce nevydařilo. Během víkendu se budete rozhodovat tak rychle, že okolo sebe asi občas způsobíte zmatek, ale taky u příbuzných, kam se z minuty na minutu rozhodnete odjet. Opatrně na cestách, hrozí karamboly.
Čísla do loterie: 7, 13, 23, 25, 35, 46

Ryby 20. 2. – 20. 3.

Milé Ryby, již několik týdnů se vám právě moc nedaří. Ovšem je nutné konstatovat, že to neplatí obecně pro všechny. Jsou „rybičky“, které si vesele proplouvají a radují se v oceánu svého života a jsou jiné, které plavou v blátivé kaluži. Mars bude s Černou lunou v kvadratuře až do 30. 3. Je to disharmonický aspekt, který vynese potlačený vztek, zlobu, potřebu se bránit a prosadit si své ego. Zviditelňuje se tady sobectví a bezohlednost vůči ženskému principu, harmonii, emocím a hodnotám. Chránění si svého - to je moje, i za cenu obětování druhých. Až do pátku se budete vznášet na neklidných vlnkách svého osudu. V sobotu narazíte na velké nepochopení ostatních členů rodiny díky svému pokusu udělat změny na domácí půdě. Navíc se asi nevyhnete sporu o peníze, což vám na náladě taky nepřidá. Těchto sedm dní vás přinutí začít řešit dilema, jestli je pro vás důležitější práce, nebo rodinné zázemí. 
Čísla do loterie: 5, 20, 26, 37, 38, 42


Počasí Kladno

Předpověď počasí