Týden vědmy Johany. Panny, čeká vás rušný týden!

Hvězdy a karty prý nelžou... Podívali jsme se proto společně s vědmou Johanou na to, co nás čeká příští týden.

Beran 21. 3. – 20. 4.
Hned od prvého dne příštího týdne si dávejte pozor na náhodná setkání s naprosto cizími lidmi. Pokud se něco takového začne odehrávat na pracovišti, dejte si pozor, co říkáte a jaké informace sdělujete. Může se totiž jednat i o kontrolu a vaše vstřícnost by se tentokrát otočila proti vám. 
V úterý budete akční, pohotoví, ale také trošku zmatení a nejistí, a tak je jasné, že se budete snažit věci řešit mnohem rychleji, vaše tempo se jakoby zdvojnásobí. Tak se občas zastavte a rozhlédněte se kolem sebe, zjistíte, že vás nikdo nehoní. Zkazit náladu si v sobotu či v neděli můžete jen vy sami sobě, pokud budete neustále pokukovat do výpisu z bankovního konta či do peněženky. 
Čísla do loterie: 2, 9, 22, 29, 38, 40

Býk 21. 4. – 20. 5.
Býci jsou spolehlivými zaměstnanci, často zůstávající v jednom zaměstnání celý život. Je to archetyp „parního válce“. Trvá mu déle, než se rozjede, ale jakmile se dá do pohybu, tak jede navzdory všemu a všem a ze své cesty neuhne. Takže buďte hned v pondělí iniciativní, své nápady říkejte nadřízeným nahlas a finanční odměna na sebe nenechá dlouho čekat. 
Příští týden budete pod vlivem Saturnu, pána času, a také Venuše bude podivně „pomrkávat“.  Může to u vás způsobovat jakési citové bloudění, a to je první krok k tomu odhodit rodinné závazky na vedlejší kolej a začít se chovat tak, jakoby vám na vztahu vůbec nezáleželo. Pokud se k tomu přidají i nějaké finanční nesrovnalosti, asi to s vámi nebude k vydržení. Nedělejte proto žádná ukvapená rozhodnutí, zejména co se týče partnerství. Již za několik dní by vás to velmi mrzelo. Od středy se trošku ve vaší mysli začne vyjasňovat, dokonce se dá říci, že si začnete uvědomovat svoje negativní stránky povahy. Bude ale hodně záležet na tom, jak zvládnete první dny, protože se vám začnou myslí navíc honit erotické představy a je jasné, že s tím ruku v ruce jde touha. Takže city budou mít u vás navrch a až do sobotního podvečera budete pod jejich taktovkou. Jak se bude vše skutečně odvíjet, záleží na tom, jak zvládnete osobní krizi z prvních dnů týdne. 
Čísla do loterie: 7, 18, 25, 26, 28, 47

Blíženci 21. 5. – 21. 6.
Čas Blíženců je jako stvořený pro společenský život a poznávání nových lidí, ale také pro hlubší a zajímavé rozhovory s přáteli nebo známými. Právě teď si můžete více ujasnit, jaké jsou vaše životní cíle a směr, o co se vlastně chcete v životě snažit a na čem pracovat. Mohou se vám objevit plány a nápady do budoucna. Ale pozor, nic z toho nedosáhnete o samotě. Komunikace je klíčovým znakem Blíženců, proto platí - povídat si, psát si, hodně číst, zkrátka být v kontaktu s myšlenkami jiných lidí, ať už jsou vám podobní, nebo jsou naopak úplně jiní. Jedni i druzí totiž pro vás mohou být přínosní, každý svým vlastním způsobem.
Vzdušní Blíženci milují studium a vzdělávání, nezapomínejte se po celý život učit nové věci a rozšiřovat si obzory. Vašim životním úkolem je zkoumat různé myšlenky a předávat je dál, zorganizujte si práci i soukromý život tak, abyste byli pořád v kontaktu s lidmi. 
Procházíte úspěšným obdobím. Některým z vás by to až mohlo poplést hlavu. Myslete proto i na běžné všední dny, které zanedlouho též přijdou, na přátele, kteří jsou vám oporou, a pro které byste měli být oporou i vy. Cesta k úspěchu je otevřená a nic vám nebrání, abyste se po ní směle vydali. Pokuste se jednat tak, abyste ze všeho mohli těžit i v horších dobách. Nepodceňujte kolegy, nedoporučuje se ani, abyste se k nim „otáčeli zády“.  
Čísla do loterie: 6, 9, 17, 29, 31, 38

Rak 22. 6. – 22. 7.
Raci bývají velmi citliví a empatičtí. Rodina a kořeny jsou pro ně vždy na prvním místě. Zároveň mohou svou láskou dusit (péče a pozornosti je někdy až moc). Zejména ženy mívají zvýšenou potřebu ochraňovat. Raci mají velmi silnou emoční paměť a celkově jsou na emoce v jakékoli skupině velmi citliví. Ty, které mají Raci rádi, zahrnují dárky. Často dělají věci za ostatní.
Příští týden proto netlačte rodinu do ničeho, co jí není příjemné. Udržujte si od jejich soukromí bezpečný odstup. Mohlo by to mít negativní dopad na vaši rodinnou pohodu. Od pondělí do středy nic neřešte, budete mít sklon dělat uspěchaná a nerozumná rozhodnutí. Kolem víkendu se mohou objevit nějaké zdravotní komplikace. Možná nějaký starší neduh či zranění. Pokud to půjde, vyhněte se medikamentům a spíše se poohlédněte po přírodní léčbě, která tolik nezasáhne váš organismus. V bylinkách je přece síla. 
Čísla do loterie: 4, 11, 14, 33, 45, 46

Lev 23. 7. – 23. 8.
Ohnivý Lev nachází své štěstí tam, kde se může ujmout vedoucí role a dát najevo své schopnosti. Byla by škoda, aby váš organizační talent zůstal nevyužitý, byli jste stvořeni pro to, abyste se věnovali těm nejodpovědnějším úkolům a stáli v centru dění. 
Konečně vystoupíte až na vrchol svých sil a budete na sebe právem pyšní. Je šance, že se vám podaří doplnit trochu vyschlou pokladnu a tím se dostanete i do psychické pohody. Komplikace se mohou objevit koncem týdne, ale nepůjde o nic závažného, co byste nezvládl/a. Pochopení nejbližších pro vaše kroky vám bude oporou. Pusťte se do vysněných dobrodružství a nebojte se následovat životní výzvy. Máte na své straně andělské ochránce, a tak můžete prožít rušné období plné zajímavých aktivit. Dejte si pozor na různé plísně, ekzémy a také alergické reakce. 
Čísla do loterie: 3, 22, 24, 37, 41, 45

Panna 24. 8. – 23. 9.
Zkraje týdne vás zavalí takové množství povinností, že nebudete vědět, kde začít. Práci si patrně budete nosit i domů, a to také budete důvodem, proč občas zavrčíte na někoho z přátel, když přijdou neohlášeni na návštěvu. Ono to bude i lepší, když si nikoho do bytu nepustíte, protože byste se stejně hádali. Zastavíte se až v neděli, a je možné, že ji celou prospíte u televize. Neodmítejte pomoc blízkým, a to i přesto, že máte hodně povinností. Je totiž dost možné, že zanedlouho to budete vy, kdo bude pomoc potřebovat.
Pokuste se do jídelníčku zařadit co nejvíce zeleniny. Tím eliminujete na maximum případné problémy s tlustým střevem a vyprazdňováním. Důležité je také pít hodně vody. Dva litry denně by mělo být vaše minimum. 
Čísla do loterie: 6, 15, 22, 29, 42, 46

Váhy 24. 9. – 23. 10.
Příští týden budete mít náladu na nakupování. Rozhazování vám půjde jako po másle a v centru vašeho zájmu budou zejména dražší věci. Zamyslete se nad tím, zda tyto věci opravdu potřebujete a jestli není lepší investovat do něčeho jiného a užitečnějšího. V druhé polovině týdne si hlídejte spěch za volantem i při chůzi. Hrozí vám nejen zranění, ale dokonce se můžete přecenit a úplně vyčerpat svoji fyzičku. Pokud budete cestovat na delší vzdálenost, kroťte se a zachovávejte klid. Nesnažte se nikomu předvést, jak máte rychlý vůz, protože následně vám předvede policie, jak umí rychle udělovat pokuty. 
Čísla do loterie: 1, 3, 22, 40, 44, 48

Štír 24. 10. – 22. 11.
Úterý vám může přinést zklamání zejména v oblasti financí z cizích zdrojů, o kterých jste se domníval/a, „že jsou již na cestě“. Může se jednat o zamítnutou dotaci, stipendium, banka může dělat drahoty okolo poskytnutí půjčky či hypotéky a podobně. Obchodníci mohou dokonce zažít mírný šok, když někdo z jejich z letitých klientů může „přijít na buben“ a ohlásí konkurz na svou firmu. Ve čtvrtek se situace poněkud uklidní a vy budete mít možnost uzavřít nové smlouvy. Víkend věnujte návštěvě divadla, kina nebo dobré restaurace.
Hýčkejte si imunitní systém, aby odolal nájezdům virových a bakteriálních infekcí. Pokud to nezvládne, budou vás obtěžovat zejména kašel a rýma. Pozor na klimatizované místnosti a auta. 
Čísla do loterie: 11, 19, 26, 37, 40, 49

 

Střelec 23. 11. – 21. 12.
To, co byste v tomto období měl/a dělat nejčastěji, je hodně hovořit. Mluvte se svými blízkými i kolegy v zaměstnání, řešte problémy, upevňujte vztahy. Zároveň se tím více přiblížíte lidem kolem sebe. Zjistíte, jak mnoho pro vás tito lidé znamenají, a nakonec i vy pro ně. Pokuste si ze všeho vybrat to nejlepší a chyby využívejte k pochopení toho, čeho se příště vyvarovat. Nebojte se se svými případnými obavami svěřit jiné osobě. Ve druhé polovině týdne vsaďte na svoje nápady, kreativitu a skvělou intuici. Můžete si přijít k slušné sumičce, například výhrou, nepodceňujte kvízy a soutěže na internetu. 
Čísla do loterie: 3, 7, 15, 19, 21, 48

Kozoroh 22. 12. - 20. 1.
Na vaši pečlivou povahu bude uspěchanost nadřízených v první polovině týdne pořádně silná káva. Nicméně dohadovat se s někým bude to poslední, o co byste stál/a. A tak zatnete zuby, jenže vztek se ve vás bude kumulovat, a jako „Papinův hrnec“ bouchnete ve dnech okolo pátku. Neuvěřitelně se vám uleví, a možná i díky tomu strávíte víkend přímo snový, patrně společně s přáteli. Když vás v neděli popadne chuť na nevěru, hned si ji nechte zajít. Váš zálet by neunikl největší klepně v okolí. 
Ve druhé polovině týdne mnohým z vás znepříjemní život ztráta peněženky, platební karty nebo jiného důležitého dokladu. Proto si zejména v pátek dávejte velký pozor u bankomatů nebo při nákupech. Když budete pozorní, výše popsaným problémům se vyhnete. 
Čísla do loterie: 1, 10, 19, 21, 30, 47

Vodnář 21. 1. – 19. 2.
Celý týden se ponese v příjemném duchu, ale na jeho konci si vyloženě vychutnáte přítomnost svého protějšku. Nebojte se říct si o to, co je vám příjemné. Také v rámci rodiny budete zažívat jen příjemné chvíle. Užívejte si je do sytosti. Energii načerpáte především ve společnosti těch nejmenších. Připravte se na větší investici, které nebudete litovat. Ve středu a čtvrtek byste se měl/a zaměřit především na partnerství a obchodní příležitosti se zahraničím. Celkem poklidný týden mohou ale narušit problémy s pohybovou soustavou. Ohroženy jsou kosti a hlavně klouby s chrupavkami. Je proto vhodné doplňovat vápník, vitamin D, a pokud trpíte nadváhou, zhubněte. Samozřejmostí by měl být rozumný pohyb.
Čísla do loterie: 7, 14, 30, 33, 36, 44

Ryby 20. 2. – 20. 3.
Začátek týdne bude mít pomalý start. Než se ráno přinutíte k činnosti, bude to trvat poměrně déle než v jiné dny. Proto vám prospěje si vždycky přivstat, protože když jednou přijdete do práce se zpožděním, projde vám to, ale podruhé by to už nadřízení řešili finančním postihem. Pokud máte v příštím týdnu zkoušku, konkurz či pohovor, nemusí to dopadnout úplně podle vašich představ. Tak se na to předem připravte. Ve druhé polovině týdne vám prospěje prohlédnout skříně, ale i například vybavení kuchyně, a vyházet vše, co již nepotřebujete. Budete překvapen/a, kolik volného místa tím doma získáte. Jen nevyhazujte dokumenty, které budete ještě potřebovat.  
V neděli nepodceňujte pitný režim, jinak poznáte, jak je nepříjemné čelit dehydrataci organismu. 
Čísla do loterie: 1, 3, 10, 19, 40, 42


Počasí Kladno

Předpověď počasí