Týden vědmy Johany. Kozorozi, začněte pracovat na změnách!

Hvězdy a karty prý nelžou... Podívali jsme se proto společně s vědmou Johanou na to, co nás čeká příští týden.

Beran 21. 3. – 20. 4.
V úterý a ve středu, když Luna prochází znamením Berana, kterému vládne bojovný Mars, nastává doba akce a naplnění ambicí. Je to vhodný čas pro oční gymnastiku. Jezte červené potraviny. Trpíte-li na bolesti hlavy, pak dejte přednost modrým potravinám. Z astrologického hlediska to není vhodná doba pro operace nosu, odstraňování očního zákalu, plastické operace obličeje a trhání zubů. Beran bude v tyto dny extrémně chytlavý na slova, jako je sleva či akce. Skutečně všechno zboží, které se chystáte koupit, nutně potřebujete? Čeká vás rande, které se vyvede na výbornou. Máte si společně co říct a rozhodně se nebudete nudit. Nemusíte skončit jen u večeře. Vyrazte si v sobotu odpoledne na procházku místo do nákupního střediska. Odsud byste se s dobrou náladou nevrátil/a.
Čísla do loterie: 4, 8, 11, 13, 15, 22

Býk 21. 4. – 20. 5.
Záříte. Cítíte se v sobě pevní, stabilní. Otevírají se před vámi nové obzory. Mějte trpělivost a na nic netlačte. Uvolněte se a nechte věcem volný průběh, ať se sami dějí. Zařte dál a naslouchejte svému srdci, ono vás povede. Srdce je ten nejlepší rádce ve vašem životě. Přijměte do svého života lásku. Dovolte si to. Pracujte si s větou: Jsi nejlepší! Ano, jste. A proto, dovolte si žít v lásce. Začnete celý svět vidět úplně jinýma očima. 
Astrologie přiřazuje znamení Býka krk, mandle, hlas, štítnou žlázu i uši. Pokud máte v tomto znamení Lunu či jinou planetu, pak se dá očekávat, že tyto oblasti těla budou náchylnější k onemocnění, a to zejména v pátek a sobotu. Budete choulostivější na průvan a hluk.
Čísla do loterie: 1, 3, 6, 9, 44, 46

Blíženci 21. 5. – 21. 6.
Nastala vaše doba. Je ten nejlepší okamžik, kdy můžete prokázat své schopnosti a dovednosti. Jediné, na co si teď musíte dávat pozor, je to, abyste dobře odhadl/a své možnosti. Je lepší, když zůstanete spíše skromnější a nebudete se drát do popředí. Andělé budou stát při vás. Okolí vás bude sice poněkud znervózňovat, ale není k tomu žádný důvod, pokuste se více zapojit do dění kolem sebe. Nic však zbytečně nepřehánějte. 
Příští týden je nevhodný čas na chirurgické odstranění mandlí, operace čelisti a trhání zubů. Velká opatrnost se doporučuje také na silnicích.
Čísla do loterie: 2, 11, 21, 28, 33, 35

Rak 22. 6. – 22. 7.
Potřebujete rozhýbat myšlenky, které ve vás dlouhodobě stagnují. Možná to jsou stará přesvědčení o vás nebo o vašem vztahu. Nyní máte velkou šanci s touto situací pohnout. Vezměte osud do svých rukou, udělejte průvan ve své hlavě, provětrejte ji. Ať nějakým sportem či jakýmkoli pohybem. To vám přinese nový začátek ve vašem partnerském vztahu. Dopisy a všechny listiny raději dvakrát zkontrolujte, nebo se další týdny nebudete stačit divit. Pokud odjíždíte na konci týdne na prázdniny, nepodléhejte zbytečně stresu, ono je jedno, zda přijedete o hodinu déle. 
Od pondělí do čtvrtka nevhodný čas na operace nosu, odstraňování očního zákalu a plastické operace obličeje.
Čísla do loterie: 9, 14, 19, 28, 35, 44

Lev 23. 7. – 23. 8.
Příští týden je ve znamení velké zkoušky. Jako by vás Vesmír zkoušel, co vydržíte. Očekávejte hodně psychických problémů, napovrch vylezou zranění, která byla ukryta v podvědomí, a vy už jste na ně téměř zapomněl/a. Díky další nepříjemné zkušenosti jste si vzpomněl/a a připadá vám, že víc nezvládnete. Zkuste se na to podívat z jiného úhlu a věřte, že každý problém má své řešení, stejně tak jako když přijdou na oblohu mraky a chvíli trvá, než se rozplynou. Za služby truhláře, který by zhotovil rakev pro mrtvé naděje, můžete ušetřit – jen buďte pozitivně smýšlející a pokorní. 
Děti narozené ve znamení Lva mohou příští týden trpět průjmy nebo bolestí v uších. Opatrně na sluníčko. Spáleniny, úžeh a úpal nejsou žádná legrace.
Čísla do loterie: 5, 11, 15, 20, 35, 46

Panna 24. 8. – 23. 9.
Ještě první dny příštího týdne vám hvězdy dají jakousi poslední šanci v nějaké aktivitě, nebo se to může týkat nějakého dlouho odkládaného rozhodnutí. Nenechte si tuto příležitost ujít, protože pokud ji nevyužijete, opětovně se ve stejné oblasti budete v následujícím období potýkat s problémy. Pokud se budete cítit zklamaní, vezměte toto období z té druhé stránky jako síto, kdy oddělíte zrno od plev a v budoucnu v případě nesnází budete mít jasno, na koho se můžete obrátit a na koho ne. Tahle apatie potrvá až do nadcházejícího víkendu, který vám vaše dosavadní smýšlení obrátí naruby. Víkend věnujte dětem, začínají prázdniny a tak se můžete navzájem pěkně užít. Pozor na alergie z ovoce a také dodržujte pitný režim.
Čísla do loterie: 12, 17, 18, 24, 33, 48

Váhy 24. 9. – 23. 10.
Přestože léto svádí k uvolněnosti, některé neplánované a nepředložené skutky by vám mohly pořádně zamotat hlavu. Týká se to především sklonů k dobrodružství a záletům. Tyto tendence raději potlačte, zaměřte se na partnera a věnujte se jemu. Hezký výlet či společná dovolená vás utvrdí v tom, že jste svou energii zaměřil/a správným směrem. Také nešetřete svoji peněženku a udělejte radost sobě i svým blízkým. Tato doba přeje i případným investicím do nemovitostí, nákupům. Klidně si splňte nějaké dávné přání, je pro to příznivý čas. Ve čtvrtek opatrně, vyskytne se nějaká úřední potíž či omezení v práci. Dodejte tělu dostatek vitamínů a minerálů.
Čísla do loterie: 1, 3, 7, 14, 22, 32

Štír 24. 10. – 22. 11.
Se všemi nečekanými událostmi se rychle vyrovnáte. Budete moci rychle určit, co možné je a co již není. Odložte stranou iluze, kterým jste doposud podléhal/a, i za cenu, že vás to bude bolet. Jen tak se dostanete v tomto období na správnou cestu životem. Půjde totiž především o průběžné chápání vyšších principů. Ochranná ruka andělů vás neopustí, takže se v podstatě nemáte ani čeho bát. Zaujmete nová stanoviska a budete podle nich i jednat. Před odjezdem na dovolenou zajděte na nejbližší pobočku pojišťovny a nechte si raději překontrolovat brzdy u svého auta. Ve čtvrtek odpoledne a v sobotu dopoledne se raději moc nerozčilujte, zvýšený tlak není nic příjemného a zatěžuje vaše srdce. 
Čísla do loterie: 6, 7, 9, 18, 28, 38

Střelec 23. 11. – 21. 12.
Máte šanci realizovat své plány, budete pln/a energie, nadšení a elánu. Projeví se i podpora andělů, která si však bude žádat i vaše přičinění. Měli byste být proto štědří k lidem, s nimiž chcete spolupracovat - tím se nemyslí nevyhnutelně podpora finanční, ale třeba duchovní nebo projevení pochopení a soucitu. Pozor si dejte na rady lidí, které pořádně neznáte. Vztahy s blízkými osobami by měly být bez problémů, přinesete si navzájem spoustu radosti. 
Základem zdraví Střelce je aktivita. A to jak duševní, tak fyzická. Střelci si dokážou své duševní vlastnosti udržet do vysokého věku, a tak je u nich výskyt senility minimální. Naopak jejich duševní stav s věkem roste. Na druhou stranu však díky své přebujelé aktivitě svou energii velmi tříští (zejména v mládí), čímž jim ubývá sil (mentálních i fyzických). Představa omezení je pro ně děsivá, a tak se ženou dál. Střelci by měli zapracovat na svých prioritách, utřídění si vnitřního světa a naučit se zastavit. Další výzvou je přijmout, že každý má nějaké nedostatky.
Ohrožená oblast u Střelců je pánev. Mohou trpět bolestmi kyčelních kloubů či zad. Nezřídka je potká ischias, zranění v pánevní oblasti či zánět sedacího nervu.
Čísla do loterie: 1, 12, 16, 18, 24, 28

Kozoroh 22. 12. - 20. 1.
Pondělí bude v práci spíše velký stres, nadřízení nebudou právě v pohodě a jejich nálada se může přenášet i na vás. Pokud pracujete samostatně, dávejte si pozor na všechny dodavatele. Ve středu a čtvrtek bude dobrá doba pro zahajování nových věcí a iniciování změn. Luna stojí ve vašem znamení, a to má příznivý vliv na aktivity, které vyžadují kuráž, rozhodnost a iniciativu. Měl/a byste dávat pozor, aby potřeba něco změnit byla dobře promyšlena. Je to vhodný čas pro řešení potíží pomocí „brainstormingu“. Někteří lidé při této fázi reagují impulzivně, jsou vznětliví a vyvolávají spory. Sportování je dobrým prostředkem, jak se zbavit přebytečné energie.
Kozorozi mají velmi tuhý kořínek. Jejich slabinou jsou kosti, zuby (zvýšená kazivost, lámání, záněty), kolena a klouby. Protože jeho nastavení bývá melancholické až negativistické (strach z nesplnění jejich plánu, případně obavy, na co mohli zapomenout) a navíc své city povětšinou skrývají, mívají chronické potíže se zažíváním (žlučník, žaludek, pálení žáhy, zácpy).
Čísla do loterie: 21, 25, 26, 34, 38, 47

Vodnář 21. 1. – 19. 2.
V milostné oblasti dostanete nové impulzy. Zamíříte jiným směrem, mnohé z toho, čím jste dosud žil/a, postupem času zanikne. Přinese vám to ale jiné možnosti a samozřejmě i důležitá rozhodnutí. Vnitřní síly budete mít dost a elánu také. Nepromarněte proto nově vznikající šance. Díky tomu, že naleznete ve svém životě směr, kterým se dát, budete mít i dostatek potřebných prostředků pro realizaci budoucích cílů. Rozdávejte radost, vrátí se vám dvojnásobně. 
Svou pozornost zaměřte na podporu kardiovaskulárního systému, kde mohou pomoci Omega 3 mastné kyseliny. Podpoří i mozkovou aktivitu (schopnost se učit, soustředit a pamatovat si). Pohybový aparát lze podpořit například vitamínem D3 s K2 a na křeče pomůže pravidelně doplňovat  hořčík. O víkendu si udělejte volno, neřešte žádné pracovní povinnosti, jen budete ve stresu a stejně nic nevyřešíte.
Čísla do loterie:2, 4, 8, 11, 19, 27

Ryby 20. 2. – 20. 3.
Pro vás je v této době nezbytně nutné udržet pozornost na všech frontách a mít přehled o aktuálním dění. Pak by vás nic nemělo překvapit. V opačném případě ztratíte klid i pevnou půdu pod nohama. Vítězí ten, kdo nepodcení situaci. Snažte se, aby taková situace nenastala, jinak by to pro vás mohlo znamenat zbytečné komplikace. Času i sil máte dost, takže si shromážděte co nejvíce informací a průběžně je vyhodnocujte. Horoskop doporučuje osamělým Rybám pořídit si chlupatého miláčka. Předejdete tak snadněji tesklivým náladám a vzpomínání na časy, kdy bylo lépe. Čtyřnohý přítel vás dokáže také ochránit ve chvílích, kdy byste těžko hledal/a pomoc. 
Po celý týden si dávejte pozor na stravování, může dojít k různým střevním a zažívacím obtížím.
Čísla do loterie: 6, 12, 15, 19, 44, 48


Počasí Kladno

Předpověď počasí